مادر شهید «داود گرمابی‌مقدم» آسمانی شد

مادر شهید والامقام «داود گرمابی‌مقدم» دار فانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.
کد خبر: ۸۱۰۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲ - 03February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، مرحومه حاجیه‌خانم سیده «بهیه رفیعی»، مادر شهید «داود گرمابی‌مقدم»، دوشنبه ۱۳ بهمن پس از سال‌ها صبر، بردباری و تحمل فراق، دعوت حق را لبیک گفت و آسمانی شد.

مادر شهید «داود گرمابی‌مقدم» آسمانی شد

این مادر صبور و فداکار، عمر پربرکت خود را در مسیر تربیت فرزندی ایثارگر و مجاهد سپری کرد و سرانجام در جوار رحمت الهی آرام گرفت.

مراسم سوم و شب هفتم آن مرحومه، روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن‌ماه از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ در مسجد احمدیه، واقع در امیرکبیر زنجان برگزار می‌شود.

شهید داود گرمابی‌مقدم یکی از شهدای دفاع مقدس است. بر اساس اطلاعات رسمی، او در ۱۹ شهریور ۱۳۴۹ در شهرستان زنجان به دنیا آمد.

این شهید بزرگوار، دانش‌آموز دوره متوسطه بود که به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و ۲۲ خرداد ۱۳۶۶ در بمباران هوایی شهر بانه بر اثر اصابت ترکش به پهلو به شهادت رسید. پیکر مطهر او پس از شهادت در زادگاهش زنجان به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار