بهره‌برداری از پروژه مجتمع ورزشی شهید بشیری همدان

مدیر منطقه سه شهرداری همدان گفت: پروژه مجتمع ورزشی شهید بشیری همدان با سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
کد خبر: ۸۱۰۳۳۱
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱ - 04February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «علی طهماسبیان» مدیر منطقه سه شهرداری همدان امروز (چهارشنبه) در آیین افتتاح پروژه مجتمع ورزشی شهید محمد حسین بشیری اظهار داشت: این پروژه با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و توسعه زیرساخت‌های ورزشی همگانی، در منطقه سه احداث شده است. مجتمع ورزشی شهید بشیری با زیربنای حدود ۱۸۰۰ متر مربع در دو طبقه طراحی و احداث شده و قادر است میزبان مسابقات ورزشی و فعالیت‌های تفریحی خانواده‌ها باشد.

بهره‌برداری از پروژه مجتمع ورزشی شهید بشیری همدان

وی افزود: طبقه اول مجموعه به امکانات برگزاری مسابقات تکواندو، کاراته و ژیمناستیک مجهز است و دو سکوی تماشاگر برای ۲۵۰ نفر و همچنین نور اضطراری و سایر استانداردهای لازم برای برگزاری مسابقات در سطح استانی و ملی پیش‌بینی شده است. طبقه دوم نیز فضایی مناسب برای استفاده عموم خانواده‌ها فراهم کرده است.

شهردار منطقه سه همدان با اشاره به موقعیت مکانی منحصر به فرد این پروژه اظهار داشت: این مجتمع در کنار فرهنگ‌سرا، مجتمع‌های تفریحی و فضای کسب‌وکار واقع شده که دسترسی آسان و حضور گسترده شهروندان را ممکن می‌سازد و این امر آن را به یکی از پروژه‌های کم‌نظیر در سطح استان تبدیل کرده است.

طهماسبیان با اشاره به رویکرد شهرداری در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام نیز گفت: پروژه‌های نیمه‌تمام منطقه سه با تمرکز بر منابع و حمایت شورا به پیشرفت خوبی دست یافته‌اند. این پروژه‌ها بخشی از سیاست‌های کلان شهرداری و شورای اسلامی شهر همدان است که بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌بندی منابع تأکید دارند.

وی همچنین به اقدامات شهرداری در ساماندهی ورودی‌ها و معابر اصلی اشاره کرد و افزود: اصلاح مسیرها و ایجاد ورودی‌های جایگزین در جهت ارتقای امنیت و روان‌سازی ترافیک در غرب شهر و حوزه سیما و منظر شهری انجام شده است.

شهردار منطقه سه در ادامه اظهار داشت: افتتاح بلوار جدید و پروژه‌های آماده بهره‌برداری در آینده نزدیک، بخشی از تلاش‌های شهرداری برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است. رویکرد ما تسریع در روند پروژه‌ها، استفاده بهینه از منابع و جلب رضایت شهروندان خواهد بود.

طهماسبیان در پایان به پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه مجتمع ورزشی شهید محمد حسین بشیری در سال‌های گذشته اشاره کرد و متذکر شد: با متمرکز کردن منابع، این پروژه به بهره‌برداری رسید و تا پایان سال ۱۴۰۴ نیز پروژه‌های مشابه در دست اقدام هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار