استاندار مرکزی: سینمای پس از انقلاب سراسر افتخار است

استاندار مرکزی در آیین افتتاح جشنواره فیلم فجر استان مرکزی در سالن پردیس سینمایی پروین اعتصامی هتل امیرکبیر اراک گفت: امروز در حوزه هنر‌های نمایشی و سینما حرف‌های جدی برای گفتن داریم و سینمای پس از انقلاب اسلامی، در کمیت و کیفیت، مایه افتخار کشور است.
کد خبر: ۸۱۰۳۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹ - 05February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، «مهدی زندیه‌وکیلی» استاندار مرکزی با بیان اینکه در سال‌های گذشته از نمایش همزمان فیلم‌های جشنواره محروم بودیم، افزود: با راه‌اندازی پردیس سینمایی هتل امیرکبیر، امسال سومین سالی است که اکران فیلم‌های جشنواره فجر به‌صورت منسجم و همزمان با تهران در استان مرکزی انجام می‌شود و این رویداد به یک جریان جاافتاده فرهنگی تبدیل شده است. 

استاندار مرکزی: سینمای پس از انقلاب سراسر افتخار است

وی اظهار داشت: سینمای قبل از انقلاب، چه از نظر کمی و چه هنری، گرفتار ابتذال فرهنگی بود و حرفی برای گفتن نداشت، اما سینمای پس از انقلاب اسلامی سراسر افتخار است و بر پایه‌های فرهنگی مستحکمی شکل گرفته که جمهوری اسلامی ایران را در عرصه فرهنگ در جهان مطرح کرده است.

استاندار مرکزی تاکید کرد: متولیان هنر و فرهنگ باید هم‌تراز با بخش‌های تولیدی، صنعتی و کشاورزی مورد توجه قرار گیرند، چراکه فرهنگ زیربنای توسعه پایدار است.

زندیه‌وکیلی گفت: در حوزه هنر، اقدامات مهمی در استان مرکزی در حال انجام است که از جمله آن‌ها می‌توان به تالار مرکزی و کتابخانه مرکزی اشاره کرد که برخی از این پروژه‌ها با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود و در آستانه بهره‌برداری قرار دارند، البته توسعه فرهنگی باید در همه شهرهای استان به‌صورت متوازن دنبال شود. 

 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار