رودریگز: مادورو همچنان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا است

رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا ضمن تأیید دعوت آمریکا از او برای سفر به این کشور، تأکید کرد که نیکلاس مادورو همچنان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا است و او و همسرش بی‌گناه هستند.
کد خبر: ۸۱۲۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۸ - 12February 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «دلسی رودریگز» رئیس جمهور موقت ونزوئلا تأکید کرد که نیکولاس مادورو همچنان رئیس جمهور قانونی این کشور است.

رودریگز: مادورو همچنان رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا است

بر اساس این گزارش، رودریگز همچنین تصریح کرد که مادورو و «سیلیا فلورس» همسر او بی‌گناه هستند.

«دلسی رودریگز» که یکی از منتقدان سرسخت تهدید‌های آمریکا علیه مادورو قبل از دستگیری‌اش بود، روز پنجشنبه در مصاحبه‌ای با رسانه آمریکایی NBC فاش کرد که دعوتی برای سفر به واشنگتن دریافت کرده است.

معاون مادورو گفت: من به ایالات متحده دعوت شده‌ام. ما به محض اینکه زمینه این همکاری را فراهم کنیم و همه چیز را پیش ببریم، این پیشنهاد را بررسی خواهیم کرد.

این اظهارات رودریگز پس از سفر «کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا به کاراکاس در روز چهارشنبه منتشر شد، جایی که او از همکاری بین کشورش و رودریگز تمجید کرد و گفت: ما پنج هفته است که با دلسی رودریگز کار می‌کنیم و این همکاری قابل توجه بوده است.

آمریکا روز سوم ژانویه گذشته در یک عملیات سریع توسط نیرو‌های کماندویی، مادورو را ربود و او را برای محاکمه به آمریکا منتقل کرد.

از آن زمان، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، رودریگز را به سرنوشت مشابهی تهدید کرده و خواستار آزادی زندانیان سیاسی و پایان دادن به ادعای قاچاق مواد مخدر شده است.

انتهای پیام/955

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار