پزشکیان: دانشمندان و فرماندهان ما را ترور کردند، در حالی که بسیاری از این فرماندهان حتی خانه‌ای نداشتند

رئیس‌جمهور گفت: آنها دانشمندان و فرماندهان ما را ترور کردند، در حالی که بسیاری از این فرماندهان حتی خانه‌ای نداشتند. انصاف داشته باشیم.
کد خبر: ۸۱۲۳۰۴
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۶ - 12February 2026

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان که در هجدهمین مقصد سفر‌های استانی دولت چهاردهم به استان گلستان سفر کرده است، بعدازظهر پنج‌شنبه در نشست با فرهیختگان، فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان، اظهار داشت: اینکه در جامعه مشکل داریم بدیهی است، اما به‌خاطر شرایط امروز، همه ما اعم از اصلاح‌طلب، اصولگرا و دیگر مدعیان مقصر هستیم. همه ما باید تلاش کنیم و دست به دست هم دهیم و با کنار گذاشتن اختلافات و دشمنی‌ها، مشکلات را حل کنیم.

پزشکیان: دانشمندان و فرماندهان ما را ترور کردند، در حالی که بسیاری از این فرماندهان حتی خانه‌ای نداشتند

وی افزود: در حوادث اخیر، ترامپ و نتانیاهو بر طبل اعتراضات کوبیدند؛ آیا قصد آنها حل مشکلات مملکت ماست؟ آیا کسی غیر از آنها برای مملکت ما مشکل ایجاد کرده است؟ همه راه‌ها را بر ما بسته‌اند، معاملات ما را مسدود کرده‌اند، در اجرای کار‌ها کارشکنی می‌کنند و قصد دارند اجازه ندهند سرپا بایستیم. از سوی دیگر، به عده‌ای در داخل می‌گویند که می‌خواهیم شما را نجات دهیم.

پزشکیان خاطرنشان کرد: اگر بر اساس شایستگی، مهارت و تعهد به یکدیگر میدان بدهیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. مهم این است که هرکس در هر جایگاهی، گرهی از کار مردم باز کند. هر زمان «من» غالب شود، راه بسته می‌شود و هر زمان «ما» شویم، راه‌حل پیدا می‌شود.

وی با اشاره به حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: مردم با وجود نارضایتی‌ها برای ایران آمدند. حتی کسانی که گلایه داشتند، اعلام کردند ایران را می‌خواهند و اجازه نمی‌دهند بیگانگان کشور را تخریب کنند.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: باید مشکلات را بشناسیم و برای حل آنها تلاش کنیم. دشمن نیز با ایجاد تفرقه به دنبال مانع‌تراشی است.

پزشکیان هر ایرانی را سرمایه کشور دانست و افزود: حضور مردم در ۲۲ بهمن فریاد محکمی علیه یاوه‌گویان خارج از کشور بود. کاستی‌ها را می‌پذیریم، اما ریشه بسیاری از مشکلات در منیّت‌هاست؛ حزب من، پست من و پول من.

وی ادامه داد: اگر با هم باشیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، نه اینکه عده‌ای همان کسانی را که به کشور ضربه زده‌اند، منجی معرفی کنند. آنها دانشمندان و فرماندهان ما را ترور کردند، در حالی که بسیاری از این فرماندهان حتی خانه‌ای نداشتند. انصاف داشته باشیم.

رئیس‌جمهور در پایان سخنان خود، عزت و سربلندی ایران و خدمت به مردم را تنها هدف پذیرش مسئولیت دانست و تأکید کرد: هیچ منفعت شخصی در این جایگاه دنبال نمی‌کنم؛ همه‌چیز شفاف و قابل بررسی است.

انتهای پیام/955

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار