شاهرخی: کمبود کالا وجود ندارد

استاندار لرستان در اجتماع مردم خرم‌آباد در محکومیت حملات آمریکا و اسرائیل به کشورمان با بیان اینکه دشمن پاسخ اولین تهاجمش را با قدرت دریافت کرد، گفت: در زمینه تأمین کالا‌های اساسی کمبودی وجود ندارد و دغدغه‌ای در این زمینه نداریم.
کد خبر: ۸۱۵۵۴۶
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۵ - 01March 2026
به گزارش دفاع‌پرس «سید سعید شاهرخی» استاندار لرستان در حاشیه اجتماع مردم خرم آباد در محکومیت تجاوز آمریکای صهیونیستی نهم اسفند اظهار داشت: ترامپ جنایتکار در نطق آغاز تهاجم به کشورمان نشان داد که از استقلال، آزادی و توانمندی‌های ملت ایران ناراحت است و اینکه دست آنها از منابع این کشور، قطع شده آنها را ناراحت می‌کند.
 
شاهرخی: کمبود کالا وجود ندارد
وی ادامه داد: این زورگویی و قلدری برای این است که در خیال خامشان بتوانند به این کشور استیلا یابند، اما طبق فرمایشات مقام معظم رهبری این یک خیال خام است.
 
استاندار لرستان تصریح کرد: آمریکا و اسرائیل با اولین تهاجم شان، پاسخ خود را با موشک‌های نقطه‌زن سپاه دریافت کردند و متوجه اقتدار هوافضای سپاه و توانمندی‌های نظامی ایران شدند.
 
شاهرخی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انسجام همیشگی مردم ایران در برابر تهدیدات دشمن گفت: خوشبختانه در زمینه تأمین کالا‌های اساسی هیچگونه کمبودی در استان وجود ندارد و هیچ دغدغه‌ای در این مورد نداریم.
 
وی تأکید کرد: در حالی که در شهر، زندگی مردم به‌صورت عادی جربان دارد در سوی دیگر در همین خرم آباد، رزمندگان ما پاسخ سخت و سنگین به تهاجم آمریکا و اسرائیل می‌دهند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار