امام جمعه سمنان: ملت ایران میدان را خالی نخواهد کرد

امام جمعه سمنان گفت: حضور مردم ایران در سوگ رهبر شهید انقلاب اسلامی نشان‌دهنده عمق عشق و وفاداری آنان به آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی است.  
کد خبر: ۸۱۷۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴ - 06March 2026

به گزارش خبرنگار  دفاع‌پرس از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین «مرتضی مطیعی» نماینده ولی فقیه در استان سمنان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلای امیرالمؤمنین (ع) سمنان ضمن محکومیت جنایات آمریکا و اسرائیل علیه ملت ایران، شهادت جمعی از مردم، فرماندهان و حافظان امنیت کشور را اقدامی ضدانسانی خواند.  

امام جمعه سمنان: ملت ایران میدان را خالی نخواهد کرد

وی با اشاره به شخصیت والای رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهار داشت: امام خامنه‌ای(رض) رهبری فرزانه و عالم بودند که با تدبیر و درایت خود انقلاب اسلامی را از بحران‌ها و تلاطم‌های سهمگین عبور دادند.  

مطیعی با تأکید بر اینکه راه امام شهید ادامه خواهد یافت، افزود: حضور گسترده مردم در شب‌های اخیر نشان از عشق و ارادت آنان به رهبر شهید دارد.  

او بیان کرد: جوانان و دختران ایرانی با هر سلیقه و پوشش، عاشقانه در میدان‌های سوگواری حضور یافته‌اند که این خود گویای عمق سوگ و همدلی ملت ایران است.  

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تقدیر از ایستادگی مردم در برابر شرایط سخت جوی و تهدیدات دشمن گفت: حتی سرمای شدید و باران سبب نشد مردم میدان را ترک کنند؛ این حضور، جلوه‌ای از ایمان و پایداری ملت ایران است.  

مطیعی با اشاره به سخنان یکی از فرماندهان نظامی مبنی بر واگذاری میدان به مردم، تصریح کرد: امروز پاسداری از میدان، رسالت ملت ایران تا پیروزی نهایی بر دشمن است؛ دشمنی که نه تنها ضد دین و استقلال ملت ایران، بلکه ضد انسانیت است.  

وی در پایان با اشاره به جنایات اخیر علیه کودکان بی‌گناه، گفت: حمله به مدارس و شهادت ده‌ها کودک و معلم ایرانی نماد حیوان‌صفتی دشمنان بشر است و ملت ایران تا نابودی کامل این دشمنان، میدان را خالی نخواهد کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار