امام شهید، نمونه بارز انسان سعادتمند و گوش به فرمان خداوند بود

معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: قرآن از انسان سعادتمند و گوش به فرمان خداوند و تابع رهنمود‌های قرآن، کلام خداوند متعال، پیامبر و امامان معصوم هم نام آورده و نمونه بارز آن در امام امت (ره) و امام شهید نقش بسته است.
کد خبر: ۸۱۷۴۴۴
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲ - 07March 2026

به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «علی عسکری» معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی در مراسم یادبود قائد امت حضرت آیت‌الله العظمی شهید امام سیدعلی خامنه‌ای که با حضور قشر‌های مختلف مردم در کانون شهید روحی مسجد زینبیه (س) برگزار شد، ضمن تسلیت این ایام و شهادت هموطنان و به‌ویژه امام شهید رهبر امت اسلامی و ابراز انزجار از این جنگ تحمیلی در ماه رمضان، ماه نزول قرآن و ماه شهادت مولی متقیان حضرت علی‌بن‌ابیطالب علیه‌السلام اظهارداشت: شاید اگر در منبر‌های متعدد در شب‌های ماه مبارک رمضان و بالاخص شب‌های قدر از شقی نام برده می‌شد کمتر در ذهن عملکرد یک ظالم شکل می‌گرفت، اما در این روزها، معنای شقی یک عینیت ظاهری به خود گرفته و دشمن سفاک و ددمنش که دست به شهادت و کشتار خیل عظیمی از کودکان و بی‌پناهان در کشور زده، این معنا را وسعت بخشیده است.

امام شهید، نمونه بارز انسان سعادتمند و گوش به فرمان خداوند بود

چوی همچنین با برشمردن آیات کلام الله مجید در باب شقاوت متذکر شد: همانگونه که خداوند از شقی و شقاوت و انسان کوردل، جنایتکار و سفاک نام برده که نمونه این روز‌های آن، آمریکای ددمنش و اسرائیل خونخوار است در مقابل از انسان سعادتمند و گوش به فرمان خداوند و تابع رهنمود‌های قرآن، کلام خداوند متعال، پیامبر (ص) و امامان معصوم (ع) هم نام آورده و نمونه بارز آن در امام امت (ره) و امام شهید امت اسلامی نقش بسته است و هیچ سعادتی بالاتر از این شهادت نیست که خداوند بر امت خود ارج نهاده است.

معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی همچنین با بر شمردن بسیاری از شاخص‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: در طول مدت عمر با برکت ایشان چه در جبهه‌های حق علیه باطل و چه در زمان سوء قصد به جان ایشان و مجروحیت و جانبازی، امکان شهادت برای این بزرگوار بود، اما خداوند این ذخیره بزرگ و ارزشمند امت اسلامی را حفظ کرد تا حدود ۴۰ سال از عمر پر از ارزش خود را به رهبری امت اسلامی اختصاص داده تا زمان شهادت و عروج به اعلاء علیین را مقدر کند.

حجت‌الاسلام عسکری افزود: به تعبیر امام راحل، شهدا در قهقهه مستانه‌شان و در شادی وصولشان عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون‌اند؛ و از «نفوس مطمئنه‌ای» هستند که مورد خطاب فَادخُلِی فِی عِبادِی وادخُلیِ جَنَّتِی پروردگارند. اینجا صحبت عشق است و عشق؛ و قلم در ترسیمش برخود می‌شکافد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار