لاریجانی: امروز وصول رهبری جدید در ایران باید مظهر وفاق ملی باش

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: امروز وصول رهبری جدید در ایران باید مظهر وفاق ملی باشد چرا که ما امروز نیاز به وفاق داریم تا در شرایط جنگی کشور را اداره کنیم؛ باید با وحدت کلمه حول رهبری جدید گام برداریم تا در نبرد با شیاطین پیروز شویم .
کد خبر: ۸۱۷۹۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۶ - 09March 2026

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، «علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی در یک گفت و گوی تلویزیونی اظهار داشت: شرایط ما شرایط جنگی است اما دیدیم که با وجود بمباران ها مجلس خبرگان رهبری را انتخاب کردند.

لاریجانی: امروز وصول رهبری جدید در ایران باید مظهر وفاق ملی باش

وی افزود: با همه ترفندهایی که دشمنان داشتند و آیت الله خامنه ای را به شهادت رساندند؛ مجلس خبرگان به موقع وارد شد و آقای مجتبی خامنه ای را به عنوان رهبر جمهوری اسلامی ایران انتخاب کردند. 

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: دشمن فضای سازی منفی در این زمینه انجام دادند؛ اما مجلس خبرگان در جهت تنویر افکار عمومی گام برداشت؛ همچنین آقا مجتبی فرزند شایسته امام خامنه ای است و وجود ایشان منشأ خیر و برکت خواهد بود. 

لاریجانی یادآور شد: امروز وصول رهبری جدید در ایران باید مظهر وفاق ملی باشد چرا که ما امروز نیاز به وفاق داریم تا در شرایط جنگی کشور را اداره کنیم؛ باید با وحدت کلمه حول رهبری جدید گام برداریم تا در نبرد با شیاطین پیروز شویم .

وی در پایان خاطرنشان کرد: امید است شرایط اقتصادی بهبود پیدا کند تا رفاه و آسایش بیشتری برای مردم فراهم شود. 

انتهای پیام/281

نظر شما
پربیننده ها