دشمنان انقلاب در محاسبات خود شکست خورده‌اند

استاندار همدان گفت: دشمنان انقلاب اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری با شکست محاسبات خود مواجه شده‌اند و انسجام ملی و حمایت گسترده مردم از نظام اسلامی، قدرت و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران را به شکل قابل توجهی افزایش داده است.
کد خبر: ۸۱۸۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۶ - 09March 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «حمید ملانوری شمسی» استاندار همدان امروز (دوشنبه) در اجتماع بزرگ بیعت با رهبر انقلاب اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای والامقام کشور، اظهار داشت: ملت ایران در مقاطع حساس تاریخ انقلاب اسلامی همواره با بصیرت و مسئولیت‌پذیری در کنار نظام اسلامی ایستاده‌اند و امروز نیز این حضور آگاهانه در قالب اجتماعات باشکوه مردمی جلوه‌ای روشن از پایداری ملت ایران در دفاع از آرمان‌های انقلاب است.

دشمنان انقلاب در محاسبات خود شکست خورده‌اند

وی با تسلیت شهادت رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از هموطنان در حوادث اخیر، افزود: این روزها برای ملت ایران ایامی آمیخته با اندوه فقدان رهبر بزرگ انقلاب و در عین حال سرشار از امید به آینده‌ای روشن در سایه استمرار راه انقلاب اسلامی است.

استاندار همدان با اشاره به انتخاب آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌الله) به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران از سوی مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: این انتخاب حکیمانه، خردمندانه و مبتنی بر مصالح عالی کشور در مقطعی حساس از تاریخ انقلاب اسلامی صورت گرفت و بی‌تردید موجب تقویت روحیه امید، ثبات سیاسی و انسجام اجتماعی در کشور خواهد شد.

ملانوری شمسی با قدردانی از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری گفت: اعضای این مجلس در شرایطی حساس و در فضایی آکنده از فشارهای بیرونی با برگزاری جلسات مستمر و بررسی‌های دقیق کارشناسی، مسئولیت خطیر خود را به‌موقع و با درایت انجام دادند و این اقدام شایسته، آرامش و اطمینان خاطر را در میان مردم تقویت کرد.

وی همچنین با تقدیر از حضور پرشور مردم در صحنه‌های مختلف حمایت از انقلاب اسلامی بیان داشت: مردم مؤمن و انقلابی ایران اسلامی در این روزها نشان دادند که انقلاب، ولایت و آرمان‌های امام و شهدا همچنان محور وحدت و همبستگی ملی است و ملت ایران در دفاع از این ارزش‌ها از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.

استاندار همدان با اشاره به تحولات منطقه‌ای و تقابل جمهوری اسلامی ایران با دشمنان افزود: اقتدار امروز کشور در مواجهه با تهدیدها و تجاوزهای دشمنان، حاصل پیوند عمیق میان مردم و نظام اسلامی است و حضور آگاهانه مردم مهم‌ترین پشتوانه نیروهای مسلح در دفاع از امنیت و استقلال کشور به شمار می‌رود.

ملانوری شمسی تأکید کرد: دشمنان انقلاب اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری با شکست محاسبات خود مواجه شده‌اند و انسجام ملی و حمایت گسترده مردم از نظام اسلامی، قدرت و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران را به شکل قابل توجهی افزایش داده است.

وی تصریح کرد: در این اجتماع باشکوه مردمی، به نمایندگی از دولت وفاق ملی، مجموعه مدیران، کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان و خدمتگزاران نظام در بخش‌های مختلف اجرایی و امنیتی، بیعت قاطع خود را با رهبر انقلاب اسلامی، آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌الله) اعلام می‌کنیم.

استاندار همدان در پایان متذکر شد: مجموعه مدیریتی استان همدان با روحیه‌ای انقلابی و مسئولانه، گوش به فرمان رهبری و در چارچوب سیاست‌های کلان نظام جمهوری اسلامی، مسیر خدمت‌رسانی، توسعه و پیشرفت استان همدان را با قدرت ادامه خواهد داد و در تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار