به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، عقیدتی سیاسی فاوای قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص)، روز گذشته با حضور حجتالاسلام والمسلمین انصاری، رییس اداره عقیدتی سیاسی قرارگاه، سرهنگ مسعود مقدس، معاون فاوا و جمعی از فرماندهان و مسئولان این معاونت افتتاح شد.
در این مراسم حجتالاسلام والمسلمین انصاری ضمن آرزوی موفقیت و تندرستی برای همه کارکنان معاونت فاوا اظهار داشت: ارتباط مسئله مهم است اما مهمترین ارتباط، ارتباط با خداوند است و ارتباط با خداوند نیاز به ابزار و و سایلی دارد که محکم ترین آنها ایمان و تقوای الهی است.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی پدافند هوایی خاتمالانبیاء(ص) در ادامه با اشاره به اهمیت کار نظامیان و حساسیت این کار افزود: نظامیها در دوردستترین مناطق و سختترین شرایط خدمت میکنند و حافظ و پاسدار جان، مال و ناموس مردمند و به جهت همین حساسیت کاربود که حضرت امام(ره) با نگاه جامعی که داشتند و توجه به اینکه نظام ما یک نظام ارزشی و دینی است تشکیلات عقیدتی سیاسی را تاسیس کردند و این به این علت بود که وقتی به دست کسی اسلحه میدهند باید معارف الهی را بداند و دوست را از دشمن بشناسد و با بصیرت و آگاهی وارد میدان جنگ شود.
شایان ذکر است در پایان این مراسم حجتالاسلام والمسلمین آفاقی به عنوان سرپرست و سروان ابوالفضل سالاری به عنوان معاون هماهنگ کننده این عقیدتی سیاسی معرفی شدند.