شهردار قم: ثبت هنرمندانه مقاومت ملت ایران واجب عینی است

«عظیمی» گفت: امروز ثبت مجاهدت‌های مردم و رزمندگان اسلام از سوی هنرمندان نه یک واجب کفایی بلکه واجبی عینی و امری ضروری است.
کد خبر: ۸۲۱۸۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۶ - 22March 2026

«فرامرز عظیمی» شهردار کلانشهر قم در حاشیه افتتاح موکب «جان من، ایران من» در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس اظهار داشت: امروز حماسه عاشورایی مقاومت ملت بزرگ ایران در برابر قدرت‌های جهانی، همه نگاه‌ها را به سمت ایران معطوف کرده است.

شهردار قم: ثبت مقاومت ملت ایران از سوی اهل هنر واجب عینی است

وی با اشاره به شعر «هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما» عنوان کرد: این هنر و هنرمند است که می‌تواند مفاهیم جهاد، مقاومت، حماسه و دفاع را که رزمندگان رشید از صدر اسلام به ارث برده‌اند، به زیبایی خلق و آنرا در ذهن‌ها ثبت و حک کند.

عظیمی عنوان کرد: هنرمندان در زمینه‌های مختلف با قلم، تصویر، فیلم و شعر و ...، رشادت‌هایی را که سینه به سینه منتقل شده، ماندگار می‌کنند تا آیندگان ببینند و دلاورمردی‌ها را به قضاوت بنشینند.

وی با اشاره به ظرفیت بالای خلق حماسه عاشورایی ملت در برهه‌های مختلف بویژه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، خاطرنشان کرد: نباید تصور کرد که اگر گروهی از هنرمندان در عرصه‌ای وارد شدند، تکلیف از سایرین ساقط می‌شود بلکه پرداختن به ثبت هنری حماسه‌ها در کنار مقاومت و پایداری مردم و سلحشوری رزمندگان اسلام، نه تنها یک واجب کفایی بلکه واجب عینی و حتمی و ضروری است.

شهردار قم تاکید کرد: شایسته است یکایک اصحاب هنر و رسانه پا به پای عزم پولادین ملت و ایثارگری رزمندگان اسلام، تمام تلاش خود را در راستای انعکاس جلوه‌های مقاومت ایثار، جهاد و مقاومت در برابر استکبار جهانی معطوف دارند.

لازم به ذکر است: موکب «جان من، ایران من» با مشارکت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، شهرداری، خانه مطبوعات، کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، تشکل‌ها و انجمن‌های گردشگری، هنرمندان و گروه‌های فرهنگی و مردمی قم از امروز دوم فروردین تا پایان تعطیلات نوروزی در بلوار شهید صدوقی نبش کوچه ۳۵ برپاست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار