ثبت بیش از ۱۶۵ میلیون تردد نوروزی در جاده‌های کشور

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: طی ۷ روز نخست اجرای طرح نوروزی که از ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ آغاز شده (تا پایان دوم فروردین)، بیش از ۱۶۵ میلیون تردد در جاده‌های کشور ثبت شده است.
کد خبر: ۸۲۱۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۱ - 23March 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار احمد کرمی اسد رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه طرح نوروزی ۲۵ اسفند آغاز و تا ۱۵ فروردین ادامه دارد، اظهار داشت: از مجموع تردد‌های ثبت شده، حدود ۱۳۲ میلیون مربوط به خودرو‌های سواری و وانت، ۹۲۸ هزار اتوبوس و حدود ۵۵ میلیون نیز تردد کامیون و خودرو‌های سنگین است.

ثبت بیش از ۱۶۵ میلیون تردد نوروزی در جاده‌های کشور

وی همچنین به پرترافیک‌ترین روز‌های این مدت اشاره کرد و گفت که روز ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۲۴ میلیون تردد خودرو، یکی از شلوغ‌ترین روز‌های طرح نوروزی در ۷ روز گذشته بوده است.

رئیس پلیس راه کشور افزود: استان‌های تهران، مازندران، البرز، خراسان رضوی و فارس به ترتیب بیشترین سهم از تردد‌های نوروزی را دارند به نحوی که استان تهران با حدود ۱۳.۵ میلیون تردد (۱۰ درصد)، استان مازندران با حدود ۱۰.۵ میلیون تردد (۸ درصد) و استان البرز با ۷ میلیون تردد (۵ درصد) در صدر قرار دارند.

سردار کرمی اسد در خصوص سرعت تردد خودرو‌ها در جاده‌ها نیز اظهار کرد: در استان‌های خراسان جنوبی، خراسان رضوی، قم، مرکزی و گلستان بالاترین میانگین سرعت به ثبت رسیده و استان‌های زنجان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، اصفهان و یزد پایین‌ترین میانگین سرعت را داشتند.

وی گفت که استان‌های البرز، تهران، مرکزی، قزوین، قم و مازندران بیشترین ورودی و استان‌های تهران، البرز، مرکزی، قزوین، قم، اصفهان و مازندران بیشترین خروجی را در طول ۷ روز ابتدایی طرح نوروزی ثبت کرده‌اند.

همچنین وی به وضعیت تراکم خودرو‌ها اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر بیشترین تراکم و انباشت خودرو‌ها در استان‌های شمالی کشور و خراسان رضوی مشاهده می‌شود، به ویژه در استان‌های مازندران و گیلان که در روز‌های اخیر با حجم بالای ورودی خودرو‌ها مواجه شده‌اند.

۱۶۳ فوتی در تصادفات جاده‌ای

رییس پلیس راه راهور فراجا در ادامه به وضعیت تصادفات جاده‌ای در این مدت پرداخت و گفت که در مجموع ۲۴ هزار و ۵۰۵ فقره تصادف در جاده‌های درون‌شهری و برون‌شهری کشور ثبت شده که منجر به فوت ۱۶۳ نفر از هموطنان عزیز شده است.

وی عنوان کرد: از مجموع تصادفات، ۱۲ فقره درون‌شهری منجر به فوت ۱۳ نفر و ۸۴۸ فقره تصادف جرحی با ۹۳۹ مجروح و ۱۸ هزار و ۸۹۹ فقره تصادف خسارتی با خسارت مالی همراه بوده است. در تصادفات برون‌شهری، ۱۲۲ فقره تصادف منجر به فوت ۱۵۰ نفر، هزار و ۱۸۱ فقره تصادف جرحی با هزار و ۶۰۴ مجروح و سه هزار و ۴۴۳ فقره تصادف خسارتی به ثبت رسیده است.

سردار کرمی اسد همچنین به تصادفات در تاریخ ۲ فروردین ۱۴۰۵ اشاره کرد و گفت: طی ۲۴ ساعت، تعداد تصادفات برون‌شهری به ۶۶۶ فقره رسید که متاسفانه ۲۶ نفر جان خود را از دست داده و ۲۵۳ نفر مجروح شدند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: مجموع تصادفات فوتی در ۷ روز ابتدایی طرح نوروزی به ۱۳۴ فقره رسید که منجر به فوت ۱۶۳ نفر شده است. همچنین تعداد تصادفات جرحی به ۲،۰۲۹ فقره رسید که ۲ هزار و ۵۴۳ نفر در این تصادفات مجروح شدند و در نهایت ۲۲ هزار و ۳۴۲ فقره تصادف خسارتی نیز در سطح کشور ثبت شده است.

وی تأکید کرد که پلیس راه و راهور تمرکز نظارت‌ها را در مسیر‌های پرتردد جاده‌ای و شهری افزایش داده است تا از میزان تصادفات کاسته و جان شهروندان را حفظ کند.

انتهای پیام/ 261

برچسب ها: مسافران ، عید نوروز ، جنگ
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار