گزارش/ بخش اول

حماسه مردم ایران در 9دی ماه 1388 سازمان رزم براندازان نرم را از هم پاشید

ملت بصیر ایران، با حضور به موقع در صحنه، کید دشمنان خارجی، ضد انقلاب داخلی و سران فتنه را به خودشان باز گرداندند و دست انتقام الهی برای تعذیب معاندان اسلام شدند.
کد خبر: ۸۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۸ - 19December 2013

حماسه مردم ایران در 9دی ماه 1388 سازمان رزم براندازان نرم را از هم پاشید

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، حضور آگاهانه ملت ایران در صحنه دفاع از اسلام عزیز و ولایت مطلقه فقیه، در روز نهم دی ماه 1388 آتش شعلههای پر لهیب فتنه را که میرفت تا اساسیترین پایه این انقلاب عظیم را به نابودی بکشد، خاموش کرد.

حماسه نهم دی ماه 1388 انقلاب اسلامی را بیمه کرد. هر گاه سخن از حماسه به میان میآید، باید رخدادهای خارقالعاده را نیز در آن واژه جستجو کرد. رخدادهایی که در شرایط عادی هرگز به وقوع نمیپیوندند. یکی از ویژگیهای حماسه، ماندگاری آن است. ماندگاری هر حماسه به عدم کهنگی آن و ثبت و ضبط شدن در اذهان ملتها است. نهم دی چه بود؟ در پی هتک حرمت عزای حضرت سیدالشهدا(ع) در روز عاشورای سال 1388 توسط فریب خوردگان و متحدان داخلی استکبار جهانی، موجی از اعتراضات خودجوش مردمی با سازماندهی هیئتهای عزاداری حضرت سید الشهدا(ع) و دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم، در کشور، شکل گرفت. مردم خشمگین از توهین به مقدسات اسلام و حضرت امام حسین(ع) از همان نخستین لحظات توهین، در روز عاشورا، به مقابله با هتاکان، پرداختند.

دشمنان قسم خورده ی انقلاب از همان ایام انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری اقدام به اجرای عملیات براندازی نرم کردند. آنان با اسم رمز تقلب در شامگاه 22 خردادماه 1388 در حالی که هنوز شمارش آراء به پایان نرسیده بود، از طریق مصاحبه یکی از کاندیداهای انتخابات با رسانههای بیگانه جنگ روانی خود علیه ملت ایران را آغاز کردند. از بعد از ظهر شنبه، تحریک عمومی مردم آغاز و حمله به اماکن و وسایل نقلیه عمومی با هدف ایجاد اغتشاش و ناامنی در پایتخت، به سرعت در دستور کار منافقین و بعضی از معتقدان به ماجرای موهوم تقلب در انتخابات، قرار گرفت. دشمن، برای مسلح کردن هواداران خود عملیات حمله به یکی از حوزه های سازمان بسیج مستضعفین در تهران را طرح ریزی کرد. در روز 25 خردادماه این حمله صورت گرفت ولی با مقاومت دلیرانه بسیجیان آن حوزه و حضور به موقع نیروهای امنیتی در صحنه، دشمن از دستیابی به چنین هدفی تا مدتها ناکام ماند و مجبور شد برای تسلیح هوادارانش دست به واردات سلاح قاچاق بزند که این اقدام نیز با خطرات فراوان همراه بود.

علیرغم دستور رهبری معظم انقلاب مبنی بر شمارش مجدد آراء، فریبخوردگان، بار دیگر درخواست ابطال انتخابات و برگزاری دوباره آن را مطرح کردند و اعلام داشتند که به هیچ چیزی غیر از این هم راضی نیستند. حضرت آیت الله العظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در خطبههای نماز جمعه روز 29 خردادماه، ضمن تقبیح اردوکشی خیابانی، از همگان خواستند که آرامش را حفظ کنند و به قانون احترام بگذارند، ولی کسانی که برای براندازی فعالیت می کردند در روز 30 خردادماه، همانند ماجرای 30 خردادماه 1360 نسبت به اقدامات ضد امنیتی در کشور، جریتر شدند و اقدامات تخریبی خود را شدت بخشیدند.

در روز 26 تیرماه 1388 آیتالله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و ریاست وقت مجلس خبرگان رهبری، در خطبههای نماز جمعه، خواستار آزادی زندانیان سیاسی و تمامی دستگیر شدگان حوادث انتخابات شد. اگرچه انتظار می رفت که وی در مقابل معتقدان به تقلب بایستد ولی به جای ایستادگی مقتدرانه در مقابل هیاهوی آنان، از اقدامات شورشیان به صورت تلویحی حمایت کرد.

در روز قدس همان سال، سران داخلی جریان مخالف نظام، با تحریک عدهای فریب خورده سعی کردند تا مگر به خیال باطل خود شعارهای اصیل انقلاب را از دهان مردم بگیرند و شعارهای انحرافی همانند: "نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران" را جایگزین کنند ولی ملت هوشیار و همیشه در صحنه نگذاشتند که دشمن به اهداف شوم خود برسد.

در سیزدهم آبان ماه 1388 فتنهگران سعی کردند بار دیگر اوضاع امنیتی تهران را بر هم بزنند که با هوشیاری فرزندان غیور انقلاب، کید آنان خنثی شد.

در شانزدهم آذرماه، در جریان مراسم روز دانشجو، دشمن، اقدامات گام به گام خود جهت شناسایی میزان آگاهی ملت را با پاره کردن و اهانت به تمثال حضرت امام خمینی(ره) آغاز کرد. این اقدام آنان با واکنش مردم و رسانه ملی همراه بود. ضد انقلاب داخلی، در اقدام بعدی، خود گور خودش را کند.

این فریبخوردگان و وابستگان به استکبار جهانی، در روز عاشورا که اوج عزای حضرت سید الشهدا (ع) است، پرچم عزای آن حضرت را به آتش کشیدند، به عزاداران امام حسین حمله کردند و بار دیگر اموال عمومی را تخریب کردند. مردم از این توهین ضد انقلاب به اسلام و ارزشهای مذهبی آنان به تنگ آمدند و آماده ی سرکوب معاندان شدند. در روز هشتم دی ماه 1388 مردم تبریز با تبعیت از روحانیت آگاه و متعهد به انقلاب، اقدام به برگزاری یک راهپیمایی گسترده کردند. آنان بار دیگر نشان دادند که همانند ماجرای نوزدهم دی ماه 1356 همواره تأثیرگذار و آماده جانفشانی برای اسلام عزیز و انقلاب هستند و تا پای جان از ولایت مطلقه فقیه دفاع خواهند کرد. مردم سایر نقاط کشور نیز با اطلاع از اقدام توهین آمیز ضد انقلاب به عزاداری حضرت سید الشهدا (ع) جهت مقابله با آنان اعلام آمادگی کردند و در شهرهای خود راهپیمایی برگزار کردند.

در روز نهم دیماه 1388 مردم انقلابی سراسر کشور به ویژه ساکنان پایتخت، به دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به خیابانهای منتهی به میدان انقلاب و محدوده دانشگاه تهران ریختند و با شعارهای کوبنده خود ضد انقلاب و سران فتنه را رسوا کردند. حضور آگاهانه ملت ایران در صحنه ی دفاع از اسلام عزیز و ولایت مطلقه فقیه، در روز نهم دی ماه 1388 آتش شعلههای پر لهیب فتنه را که میرفت تا اساسیترین پایه این انقلاب عظیم را به نابودی بکشد، خاموش کرد.

نظر شما
پربیننده ها