مدیرکل ورزش و جوانان کردستان از اماکن ورزشی آسیب‌دیده سقز و بانه بازدید کرد

مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان با حضور در شهرستان سقز، از سالن‌ها و زیرساخت‌های ورزشی این منطقه که در پی حملات هوایی اخیر به ایران اسلامی دچار خسارت شده بودند، بازدید کرد و ابعاد آسیب‌های وارده را مورد ارزیابی قرار داد. وی همچنین در جریان سفر یک‌روزه خود به شهرستان بانه، از سالن ورزشی ۱۲۰۰ نفری این شهر که در پی حملات هوایی اخیر آمریکا و اسرائیل دچار خسارت شده است، بازدید و وضعیت خسارات وارد شده به این مجموعه ورزشی را بررسی کرد.
کد خبر: ۸۲۲۷۹۰
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۰ - 27March 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «فرزاد خاکی» مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان، به همراه مسئول حراست این اداره کل و رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان سقز، از وضعیت اماکن ورزشی این شهرستان بازدید میدانی به عمل آورد.
 
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان از اماکن ورزشی آسیب‌دیده سقز و بانه بازدید کرد
 
این بازدید با هدف بررسی دقیق میزان خسارات وارده به سالن‌ها و فضا‌های ورزشی صورت گرفت که در روز‌های نخست حملات هوایی به کشورمان، مورد هدف قرار گرفته و دچار آسیب شده بودند.
 
گزارش‌ها حاکی از آن است که در جریان تجاوزات اخیر به حریم هوایی کشور، هزاران مکان غیرنظامی از جمله زیرساخت‌های ورزشی در نقاط مختلف ایران مورد حملات ناجوانمردانه قرار گرفته‌اند.
 
در این میان، استان کردستان نیز از این آسیب‌ها مصون نمانده و چندین مکان ورزشی در شهرستان‌های بانه، سقز، و دیواندره هدف این حملات وحشیانه قرار گرفته و خسارات ساختاری قابل‌توجهی را متحمل شده‌اند.
 
مدیرکل ورزش و جوانان استان در این بازدید، ضمن بررسی وضعیت فنی ساختمان‌ها و تجهیزات آسیب‌دیده، بر لزوم برآورد دقیق خسارات جهت بازسازی و بازگشت این اماکن به چرخه خدمت‌رسانی به جوانان و ورزشکاران تأکید کرد.
 
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان از اماکن ورزشی آسیب‌دیده سقز و بانه بازدید کرد
 
همچنین، «فرزاد خاکی» مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان در ادامه سفر یک‌روزه خود به شهرستان بانه، به همراه رئیس و کارکنان اداره ورزش و جوانان این شهرستان از سالن ورزشی ۱۲۰۰ نفری بانه بازدید کرد.
 
این بازدید با هدف بررسی میزان خسارات وارد شده به این مجموعه ورزشی انجام شد؛ سالنی که در روز‌های ابتدایی حملات هوایی اخیر آمریکا و اسرائیل به کشورمان دچار آسیب شده است. 
 
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان در جریان این بازدید از بخش‌های مختلف سالن بازدید و از نزدیک در جریان وضعیت خسارت‌ها و نیاز‌های تعمیر و بازسازی این مجموعه قرار گرفت.
 
سالن ورزشی ۱۲۰۰ نفری بانه از جمله زیرساخت‌های مهم ورزشی در این شهرستان مرزی به شمار می‌رود که پس از سال‌ها تلاش مسئولان استانی و کشوری و با صرف هزینه‌های قابل توجه برای توسعه ورزش و ایجاد فضای مناسب برای فعالیت جوانان و ورزشکاران منطقه احداث شده است.
 
در پی حملات هوایی اخیر، تعدادی از اماکن غیرنظامی از جمله برخی فضا‌های ورزشی در نقاط مختلف کشور دچار آسیب شده‌اند که سالن ۱۲۰۰ نفری بانه نیز از جمله این مراکز است.
 
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان از اماکن ورزشی آسیب‌دیده سقز و بانه بازدید کرد
 
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان در این بازدید بر بررسی دقیق خسارات وارد شده و پیگیری‌های لازم برای بازسازی و بازگشت هرچه سریع‌تر این مجموعه به چرخه فعالیت‌های ورزشی تأکید کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار