۵۳۰۰ هکتار زمین در سمنان برای توسعه نیروگاه خورشیدی واگذار شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان گفت: پنج‌هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی ملی این استان برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی و تامین برق پایدار به سرمایه‌گذار واگذار شد.
کد خبر: ۸۲۵۵۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۵ - 08April 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، استان سمنان با داشتن بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در سال، دارای ۴۰ نقطه مستعد برای استقرار نیروگاه‌های انرژی خورشیدی است و ظرفیت تبدیل‌شدن به قطب نیروگاه‌های انرژی خورشیدی در کشور دارد که تولید ۲ هزار و ۴۰۰ مگاوات برق خورشیدی در این استان هدفگذاری شد.

۵۳۰۰ هکتار زمین در سمنان برای توسعه نیروگاه خورشیدی واگذار شد
«علیرضا رهایی» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار داشت: پنج‌هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی ملی این استان برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی و تامین برق پایدار به سرمایه‌گذار واگذار شد.

مدیر کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان سمنان  افزود: طبق آخرین گزارش‌ها بیش از ۱۸ تفاهم‌نامه در استان سمنان برای واگذاری اراضی ملی با کاربری ساخت نیروگاه خورشیدی منعقد شده است.

وی ادامه داد: اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان با رعایت قوانین و اصول زیست‌محیطی برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پای کار است.

وی با بیان اینکه ۹۶ درصد وسعت استان زیر پوشش اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیرداری سمنان قرار دارد، اظهار کرد: سمنان با توجه به گستره بیابانی سومین استان بیابانی کشور و دارای بیشترین روز‌های آفتابی است که می‌تواند با توجه به این ظرفیت به «قطب نیروگاه‌های انرژی خورشیدی» در کشور تبدیل شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: هفت شهرستان استان با وسعت ۵۳۵ هزار هکتار درگیر فرسایش بادی است و ۵۰ درصد مساحت استان در حوضه‌های سیل‌خیز قرار دارد و همچنین ۲ میلیون هکتار از اراضی استان به شدت سیل‌خیز است و بر همین اساس همپای تلاش برای نقش‌آفرینی در توسعه انرژی‌های خورشیدی، تقویت پوشش گیاهی و تحقق هدفگذاری تولید و کاشت ۱۰ میلیون درخت در قالب پویش کاشت یک میلیارد نهال همسو با منویات رهبر شهید انقلاب در دست اجراست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار