حجت‌الاسلام حمیدی،: رسانه‌ها در کنار نیروهای مسلح در جنگ رسانه‌ای دشمن نقش‌آفرین باشند

رئیس کل دادگستری استان کرمان، در مراسم سالگرد تأسیس خبرگزاری میزان دفتر کرمان، ضمن تبریک دهه کرامت و قدردانی از همراهی رسانه‌های استان با مجموعه قضایی، بر اهمیت اطلاع‌رسانی صحیح اقدامات قوه قضائیه و نقش رسانه‌ها در مقابله با جنگ ترکیبی دشمن تأکید کرد.
کد خبر: ۸۲۹۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۶ - 25April 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین «ابراهیم حمیدی»، رئیس کل دادگستری استان کرمان، شنبه پنجم اردیبهشت‌ماه در آیین سالگرد تأسیس خبرگزاری میزان دفتر کرمان، ضمن تبریک دهه کرامت، از تعامل مثبت و همکاری سازنده رسانه‌های استان با دستگاه قضایی کرمان قدردانی کرد.

رئیس کل دادگستری کرمان: رسانه‌ها در کنار نیروهای مسلح در جنگ رسانه‌ای دشمن نقش‌آفرین باشند

وی در سخنان خود با اشاره به تأکیدات رهبر شهید انقلاب مبنی بر اهمیت اطلاع‌رسانی اقدامات قوه قضائیه گفت: در آن دوران هشدار داده شد که ضعف اطلاع‌رسانی می‌تواند زمینه‌ساز سوءاستفاده دشمنان و جلوه‌دادن قوه قضائیه به عنوان نهادی ناکارآمد باشد.

حمیدی افزود: با تدبیر هوشمندانه در زمان ریاست آیت‌الله آملی لاریجانی و راه‌اندازی مرکز رسانه قوه قضائیه، امروز پس از گذشت یک دهه از این اقدام، شاهد تحول محسوس در نگاه عمومی به عملکرد این قوه هستیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به گستردگی مأموریت‌های دستگاه قضایی، تصریح کرد: به‌واسطه فعالیت‌های رسانه‌ای، مردم بیش از گذشته با رسالت و وظایف قوه قضائیه آشنا شده‌اند و بخشی از این فعالیت‌ها در قالب تولیدات فرهنگی همچون سریال “آقای قاضی” نمود یافته که با استقبال خوب مخاطبان همراه بوده است.

او همچنین خاطرنشان کرد: استان‌هایی که خبرگزاری میزان و مرکز رسانه را فعال کرده‌اند، تحولات چشمگیری در حوزه اطلاع‌رسانی داشته‌اند. کرمان از نخستین استان‌هایی بود که این خبرگزاری را راه‌اندازی کرد و با گذشت شش سال، آثار مثبت تعامل بین رسانه‌ها، مردم و دستگاه قضایی آشکار شده است. جشنواره “رسانه و عدالت” نیز یکی از نمودهای این همکاری است که به الگویی ملی تبدیل شد.

در ادامه، حمیدی به مناسبت سالروز شکست آمریکا در صحرای طبس اشاره کرد و گفت: تجاوز آشکار آمریکا در سال ۱۳۵۹ با امداد الهی و اراده ملت ایران با شکست مفتضحانه روبه‌رو شد. این واقعه باید همواره یادآور ضعف دشمنان باشد. امروز نیز مانند آن زمان، در حادثه اخیر اصفهان شاهد تکرار همان شکست با عظمت بودیم.

وی افزود: به لطف امدادهای الهی و دلاورمردی نیروهای مسلح، دشمنان این مرز و بوم هرگز نخواهند توانست به کشور اسلامی ایران تعرض کنند. این وعده الهی در هر نقطه از منطقه از جمله تنگه هرمز، خلیج فارس و حتی اقیانوس هند تحقق خواهد یافت.

حمیدی در پایان با اشاره به انسجام ملی پس از شهادت رهبر انقلاب گفت: به برکت خون رهبر شهید، وحدت و ایستادگی مثال‌زدنی در میان مردم شکل گرفته و ملت ایران با مدد الهی، مسیر انقلاب را تا ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) ادامه خواهند داد.

وی همچنین با قدردانی از تلاش‌های اصحاب رسانه اظهار امیدواری کرد: رسانه‌ها در جنگ رسانه‌ای امروز، دوشادوش نیروهای مسلح کشور در برابر دشمنان ایستادگی کرده و بار دیگر به پیروزی ملت ایران در عرصه اطلاع‌رسانی کمک کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار