بهادری جهرمی: اصحاب رسانه راویان تاریخ‌سازی ملت ایران هستند

سخنگوی دولت شهید رئیسی با حضور در قرارگاه رسانه‌ای شهید نائینی رشت بر نقش حیاتی خبرنگاران در ثبت ایستادگی و حضور حماسی مردم غیور ایران در برهه‌های سرنوشت‌ساز تأکید کرد.
کد خبر: ۸۳۰۵۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۱ - 28April 2026

به گزارش دفاع‌پرس از رشت، «‌علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت شهید رئیسی در جریان بازدید از قرارگاه رسانه‌ای سردار شهید نائینی در رشت، با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام که از چهره‌های پرافتخار عرصه اطلاع‌رسانی کشور محسوب می‌شود، اظهار داشت: آنچه امروز از حضور مقتدرانه و بصیرت مردم ایران اسلامی در اذهان عمومی باقی مانده، بی‌شک مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی و مجاهدت‌های اصحاب رسانه است.

بهادری جهرمی: اصحاب رسانه راویان تاریخ‌سازی ملت ایران هستند

وی اصحاب رسانه را «میدان‌داران عرصه تبیین» توصیف کرد و افزود: خبرنگاران و فعالان عرصه رسانه با روایتگری صادقانه و به‌موقع نقش بی‌بدیل و خطیری در ثبت حماسه‌ها و تاریخ‌سازی‌های ملت بزرگ ایران بر عهده دارند.
 
به گفته سخنگوی دولت سیزدهم این قشر تلاشگر با تعهد خود توانسته‌اند پیوند میان میدان عمل و افکار عمومی جامعه را به بهترین و مؤثرترین شکل ممکن مستحکم کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین