شهید مرادپور انسانی خداباور و مخلص بود
به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، حجتالاسلاموالمسلمین «محمد عدیده» رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) در یادواره شهید سروان عبدالمجید مرادپور از شهدای جنگ رمضان که با حضور مردم شهیدپرور کاشمر برگزار شد، اظهار داشت: شهید مرادپور از جمله انسانهای کمنظیری بود که با باور عمیق به خداوند متعال و اخلاص در عمل، مسیر زندگی خود را در خدمت به انقلاب و مردم برگزید.

وی افزود: این شهید والامقام با شجاعت و عزتمندی مثالزدنی در راه دفاع از ارزشهای مقدس اسلامی جان خود را فدا کرد و به مقام رفیع شهادت نائل آمد.
رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) تصریح کرد: زندگی و مجاهدتهای این شهید بزرگوار همواره الگوی صبر، ایثار و فداکاری به آرمانهای انقلاب اسلامی خواهد بود.

حجتالاسلام عدیده، شهادت عزتمندانه نیروهای مسلح را نمادی از شجاعت و اخلاص بیبدیل آنها دانست و خاطرنشان کرد: شهید مرادپور با شخصیت ممتاز و کمنظیر در میانه میدان نبرد با دشمن، با شجاعت تمام جان خود را در راه دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی تقدیم کرد؛ بر همین اساس یاد و نام این شهید والامقام در دلهای مردم همچون چراغ فروزان باقی خواهد ماند.

سروان «عبدالمجید مرادپور» جمعی منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) اسفند سال گذشته در حمله جنایتکارانه دشمن صهیونی_آمریکایی به میهن اسلامی در این منطقه پدافندی به شهادت رسید.
انتهای پیام/
