ضرورت حفظ اتحاد ملی در برابر تهدیدات

معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بر ضرورت حفظ اتحاد ملی در برابر تهدیدات خارجی تأکید و مقاومت مردم و نیرو‌های مسلح را عامل اصلی ناکامی برنامه‌های دشمنان عنوان کرد.
کد خبر: ۸۳۲۲۸۴
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۳ - 06May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، سردار «حبیب‌الله جان‌نثاری» معاون هماهنگ‌کننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت شب گذشته در تجمع اقتدار شهرستان قائمشهر با بیان اینکه اتاق‌های فکر و اندیشکده‌های دشمنان انقلاب اسلامی در سال گذشته برای فروپاشی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، برنامه‌ریزی کردند، اظهار داشت: به فرموده رهبر شهید انقلاب، دشمن برای براندازی انقلاب اسلامی حداقل ۲۰ سال فکر کرد.

تأکید سردار جان‌نثاری بر ضرورت حفظ اتحاد ملی در برابر تهدیدات خارجی

وی با بیان اینکه تمامی قدرت‌های عالم و آمریکای مدعی بزرگترین ارتش دنیا و رژیم صهیونیستی مدعی بزرگترین ارتش منطقه با کمک پژوهشکده‌های غربی، شرقی و آسیایی تلاش‌های گسترده‌ای برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران انجام دادند، اما تمامی این برنامه‌ها با شکست مواجه شد، افزود: آنچه دشمن نادیده گرفت، حکمت سخنان امام شهید آیت‌الله سیدعلی خامنه ای (قدس سره) در دیدار با مردم تبریز بود که امروز به‌عنوان یک نقشه راه عمل می‌کند.

سردار جان‌نثاری به تلاش ۴۷ ساله دشمن صهیونی آمریکایی برای ضربه‌زدن به جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: امروز شاهد هستیم که آمریکا در دو راهی پیچیده‌ای قرار گرفته و همان سیلی محکمی را که پیش‌بینی شده بود، دریافت کرده است.

وی با اشاره به بازخوانی دستاوردهای ملت متحد و مقتدر جمهوری اسلامی در جنگ ۱۲روزه، اغتشاشات دی‌ماه و جنگ تحمیلی سوم (جنگ رمضان) افزود: با وجود ترور رهبر انقلاب و فرماندهان ارشد نظام، امت مبعوث‌شده با بصیرت و اتحاد و پشتیبانی از نیروهای مسلح سیلی محکمی به دشمن متخاصم زدند.

سردار جان‌نثاری بیان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی باور داشتند با یک حمله سهمگین می‌توانند ایران را تصرف کنند، اما مقاومت مردم و نیروهای مسلح، همه معادلات آنها را برهم زد و هرچند دشمن، قائد امت آیت‌الله «سیدعلی خامنه‌ای (قدس سره)» را به شهادت رساند، اما به هیچ‌یک از اهداف راهبردی خود از جمله تجزیه ایران دست نیافت.

وی با اشاره به نقش اثرگذار جمهوری اسلامی در منطقه به‌ویژه تنگه هرمز خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها از میانه جنگ فهمیدند که اشتباه کرده‌اند و حضورشان نه‌تنها امنیت‌زا نیست، بلکه برای کشورهای میزبان در منطقه آسیب‌زاست.

سردار جان‌نثاری با بیان اینکه قدرت بی‌نظیر ایران حاصل «مثلث مردم، نیروهای مسلح و ولایت» است، تاکید کرد: مردم با حضور خودجوش در خیابان پس از شهادت رهبرشان، برگ برنده نظام جمهوری اسلامی هستند و همان‌گونه که امام شهید فرمود «مردم مبعوث می‌شوند و کار را تمام می‌کنند»، امروز مردم با حضور در صحنه، مانع از تحقق توطئه‌های دشمنان شده‌اند. 

وی با بیان اینکه تکبیر امت مبعوث‌شده در خیابان‌ها سوخت موشک رزمندگان اسلام پای لانچرهاست، گفت: در واقعه طبس و دشت مهیار، دست خدا برای پشتیبانی از جبهه حق آشکار شد.

سردار جان‌نثاری با بیان اینکه دشمن تلاش دارد که با فشار اقتصادی، اتحاد ملت را از بین ببرد، افزود: دشمن در میدان نظامی ناامید شده و در پی این است که اتحاد امت مبعوث‌شده را از بین ببرد؛ لذا برای خنثی‌شدن هدف دشمن باید اتحاد و اقتدار را در خیابان‌ها حفظ کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین