آیین رونمایی از آلبوم «فاتحان دریا» برگزار شد
به گزارش گروه فرهنگ دفاعپرس، آیین رونمایی از » اثر گروه تواشیح محمد رسولالله (ص) با حضور میرمحمد مطهری معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، رحیم قربانی رئیس فرهنگسرای قرآن، معاون فرهنگی و تبلیغات اداره عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش، جانشین روابط عمومی و رسانه و مدیر روابط عمومی و رسانه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در فرهنگسرای قرآن تهران برگزار شد.

در این آیین، حجتالاسلام حسین باقری از بازماندگان ناوشکن دنا با روایت لحظاتی از حادثه، به بیان خاطراتی از شهدای این شناور پرداخت و گفت: در میان خدمه ناوشکن، جوانانی حضور داشتند که برخی بهتازگی ازدواج کرده بودند و با وجود آغاز زندگی مشترک، لباس رزم نیروی دریایی را بر تن کردند تا پرچم جمهوری اسلامی ایران را در دورترین نقاط جهان به اهتزاز درآورند.
در ادامه این مراسم، ناوبانیکم خوشدل از دیگر بازماندگان ناوشکن دنا با بیان اینکه «دنا هم مظهر اقتدار و هم مظلومیت بود»، گفت: این ناوشکن در یکی از رزمایشها تنها شناوری بود که موفق به شناسایی و رصد یک زیردریایی پیشرفته شد. با این حال، در جریان رزمایش صلح و دوستی میلان ۲۰۲۶، در حالی که مطابق مقررات حمل سلاح سنگین و اژدر ممنوع بود، هدف حمله قرار گرفت و ۱۰۴ نفر از نیروهای متخصص و شجاع کشورمان به شهادت رسیدند.
وی همچنین به آمادگی روحی خدمه پیش از حادثه اشاره کرد و افزود: بسیاری از نیروها غسل شهادت انجام داده بودند و خود را برای هرگونه تهدید احتمالی آماده میدانستند.
گفتنی است گروه تواشیح محمد رسولالله (ص) پیش از این نیز هشت اثر هنری بر روی ناوشکن دنا تولید کرده است. آلبوم «فاتحان دریا» با هدف پاسداشت یاد و خاطره شهدای این ناوشکن و روایت هنری ایثار و فداکاری آنان منتشر شده است.
انتهای پیام/ 241
