جعفر مردانی: برخورد با گران‌فروشی و احتکار باید برای مردم ملموس باشد

استاندار چهارمحال و بختیاری در جلسه ستاد تنظیم بازار استان بر تشدید نظارت‌های میدانی، برخورد قاطع با متخلفان بازار، تقویت ذخایر کالا‌های اساسی و حفظ آرامش روانی جامعه تأکید کرد.
کد خبر: ۸۳۷۸۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۶ - 30May 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شهرکرد، جعفر مردانی، استاندار چهارمحال و بختیاری امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با قدردانی از تلاش دستگاه‌های اجرایی در مدیریت بازار، حفظ ثبات بازار، تأمین مستمر کالا‌های اساسی و صیانت از معیشت مردم را از مهم‌ترین اولویت‌های استان دانست.

استاندار

وی با اشاره به ضرورت تشدید نظارت‌ها بر بازار گفت: مقابله با گران‌فروشی، احتکار، کم‌فروشی و هرگونه اخلال در شبکه توزیع باید با جدیت دنبال شود و مردم آثار این نظارت‌ها و برخورد با متخلفان را به‌صورت عینی مشاهده کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: تأمین پایدار کالا‌های اساسی، افزایش ذخایر راهبردی استان و مدیریت صحیح بازار در شرایط کنونی ضروری است و دستگاه‌های مسئول باید رصد روزانه بازار را در دستور کار قرار دهند.

 مردانی همچنین بر نظارت بیشتر بر نانوایی‌ها، ارتقای کیفیت نان، حفظ تعادل بازار مرغ و برنامه‌ریزی برای ذخیره‌سازی کالا‌های اساسی تأکید کرد.

 وی با اشاره به اهمیت آرامش روانی جامعه خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی شفاف، حضور میدانی مدیران و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی نقش مهمی در حفظ اعتماد عمومی و آرامش بازار دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین