دستگیری ۲۵۹ سارق منزل در عملیات سراسری پلیس

سخنگوی فراجا گفت: ۲۵۹ سارق منزل در عملیات سراسری پلیس آگاهی طی ۷۲ ساعت دستگیر شدند.
کد خبر: ۸۳۸۴۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۷ - 02June 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «سعید منتظرالمهدی» سخنگوی فرماندهی کل انتظامی کشور ضمن تشریح جزئیات طرح عملیاتی مبارزه با سارقان منزل به تحلیل‌های آماری پیش از این طرح اشاره کرد و اظهار داشت: شاهد روندِ کاهشی ۳.۸ درصدی در کشف سرقت‌های منزل بودیم.

فراجا

سخنگوی فراجا خاطرنشان کرد: این وضعیت برای پلیس آگاهی یک هشدار عملیاتی بود. با طراحی و اجرای طرحِ ضربتی ۳ روزه در سراسر کشور، نه تنها این روندِ منفی متوقف شد، بلکه کاراگاهان موفق شدند شاخص کشف را به ۲.۴ درصد افزایش دهند. این آمار نشان می‌دهد که پلیس آگاهی برای هر نوع "کُدِ تبهکارانه" در کشور، پاسخ فنی و عملیاتی دارد.

وی با اعلام کشف ۳۳۸ فقره سرقت در این بازه کوتاه، از تغییر معنادار ترازِ کشف جرم خبر داد و تأکید کرد: این اقدامات تنها آغازِ یک زنجیره است، برای سایر جرایم نیز طرح‌های عملیاتی ویژه‌ای تدوین شده است.

سخنگوی فراجا در پایان از دستگیری ۲۵۹ نفر سارق حرفه‌ای در این ایام خبر داد.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین