فاتحان خرمشهر تجلیل شدند
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اهواز، در مراسمی که با حضور جمعی از فرماندهان نظامی و مسئولان محلی در خرمشهر برگزار شد، از پیشکسوتان و فاتحان عملیات غرورآفرین آزادسازی خرمشهر تجلیل شد.

سرهنگ «محمد لویمی» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان خرمشهر، در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، از اعزام پیشکسوتان دفاع مقدس و خرمشهریها به زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) و نیز برگزاری آیینهای عزاداری سنتی خرمشهری خبر داد.
وی خطاب به فاتحان خرمشهر تأکید کرد: شما این حماسه را دیروز آفریدید و امروز ایران قوی مدیون شماست.
حجت الاسلام عادل پور، امام جمعه خرمشهر، نیز با اشاره به جایگاه رفیع رزمندگان دفاع مقدس گفت: رزمندگان دفاع مقدس هم رزمنده اند و هم فاتح خرمشهر؛ شما یادگاران امام راحل هستید. شما امام را عزت بخشیدید و یار امام شهید انقلاب بودید.
امام جمعه خرمشهر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در آموزشهای نظامی و ایستهای بازرسی، حضور پیشکسوتان دفاع مقدس همواره مشهود و قابل تقدیر است، افزود: شما از جهادگران واقعی انقلاب اسلامی هستید.
در پایان این مراسم از پیشکسوتان دفاع مقدس و فاتحان خرمشهر تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
