رضازاده: تکرار حملات آمریکایی‌ها پاسخ شدید‌تری خواهد داشت

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تجربه‌های اخیر و علی‌الخصوص شب گذشته نشان داده است که دوران اقدامات یک‌جانبه و بدون پاسخ به پایان رسیده و هرگونه اقدام خصمانه علیه ایران با واکنش متناسب، قاطع و شدیدتر مواجه خواهد شد.
کد خبر: ۸۳۸۶۶۰
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۱ - 03June 2026

یعقوب رضازاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، با قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: نیرو‌های مسلح کشور شامل سپاه پاسداران، ارتش، فراجا، مرزبانی، بسیج و مجموعه‌های دفاعی و هوافضای کشور، امروز به برکت ایمان، تعهد و وفاداری به نظام و مردم از اقتدار و آمادگی بالایی در عرصه‌های زمینی، دریایی و هوایی برخوردار هستند.

رضازاده

وی با اشاره به حمایت مردمی از نیرو‌های مسلح در ماه‌های اخیر افزود: مردم ایران در طول ایام پس از آتش‌بس با حضور در صحنه و اعلام حمایت از مدافعان کشور، پشتوانه‌ای ارزشمند برای نیرو‌های مسلح ایجاد کردند. این همراهی و پشتیبانی موجب افزایش روحیه و انگیزه مدافعان امنیت کشور شده و نشان داده است که وحدت میان مردم و نیرو‌های مسلح یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت ملی ایران است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تأکید کرد: امروز شاهد همدلی و انسجام میان مردم، نیرو‌های مسلح و تبعیت از رهبری هستیم و همین مسئله زمینه‌ساز موفقیت‌ها و دستاورد‌های کشور در برابر تهدیدات خارجی شده است.

رضازاده با اشاره به تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: آمریکا و متحدانش تصور می‌کردند با فشار‌های سیاسی و نظامی می‌توانند جمهوری اسلامی ایران را در مدت کوتاهی با بحران مواجه کنند، اما واقعیت‌های میدانی نشان داد که ملت ایران با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و روحیه مقاومت، در برابر این فشار‌ها ایستادگی کرده است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در برابر هرگونه تهدید از توان بازدارندگی لازم برخوردار است، خاطرنشان کرد: تجربه‌های اخیر و علی‌الخصوص شب گذشته نشان داده است که دوران اقدامات یک‌جانبه و بدون پاسخ به پایان رسیده و هرگونه اقدام خصمانه علیه ایران با واکنش متناسب، قاطع و شدیدتر مواجه خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه به موضوع تنگه هرمز پرداخت و گفت: تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های راهبردی جهان است و نقش تعیین‌کننده‌ای در تجارت و امنیت انرژی بین‌المللی دارد. از این رو هرگونه محدودیت یا اختلال در این مسیر پیش از آنکه به ایران آسیب بزند، اقتصاد کشور‌های غربی و مصرف‌کنندگان بزرگ انرژی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران علاوه بر دسترسی به آب‌های آزاد، از ظرفیت‌های گسترده منطقه‌ای و بین‌المللی برخوردار است. ارتباط با کشور‌های همسایه، کشور‌های حاشیه دریای خزر، همکاری‌های اقتصادی با ترکیه، عراق و اقلیم کردستان و همچنین ظرفیت‌های موجود در سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس، فرصت‌های متعددی را برای توسعه تجارت خارجی ایران فراهم کرده است.

رضازاده با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی کشور تصریح کرد: حتی در صورت بروز محدودیت‌هایی در تنگه هرمز، ایران می‌تواند از مسیر‌های جایگزین و بازار‌های جدید برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و صادراتی استفاده کند و از این منظر نگرانی جدی وجود ندارد.

وی در عین حال بر ضرورت توجه به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم تأکید کرد و گفت: دولت و مجلس باید با همدلی، هماهنگی و برنامه‌ریزی دقیق برای رفع مشکلات معیشتی و کاهش فشار‌های اقتصادی بر مردم تلاش کنند. دشمن همواره تلاش می‌کند از مشکلات اقتصادی به عنوان ابزاری برای فشار بر کشور استفاده کند و ضروری است با اتخاذ سیاست‌های مؤثر، زمینه سوءاستفاده دشمنان از این مسائل از بین برود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: حفظ وحدت ملی، تقویت توان دفاعی و رسیدگی به مطالبات اقتصادی مردم سه رکن اساسی برای استمرار پیشرفت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در شرایط کنونی به شمار می‌رود.

انتهای پیام/381

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین