امیریمقدم: مقتل شهدا، نماد ایستادگی و بصیرت مردم قزوین است
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قزوین، سرهنگ پاسدار «محمد امیریمقدم» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، شامگاه دیروز (سه شنبه) با حضور در تجمع شبانه مردم انقلابی و ولایتمدار قزوین در مقتل الشهدا (خیابان فردوسی شمالی، جنب پمپ بنزین شهید بابایی)، با آرمانهای شهدای مدافع امنیت، شهدای اقتدار و شهدای جنگ رمضان تجدید میثاق کرد.

امیریمقدم در حاشیه این تجمع اظهار داشت: مقتل الشهدا، یادآور ایثار و فداکاری شهدایی است که در راه دفاع از امنیت کشور جان خود را نثار کردند. این مکان مقدس، امروز به نماد ایستادگی و بصیرت مردم قزوین تبدیل شده است.

وی افزود: حضور پرشور مردم در این تجمعات شبانه، پیام روشنی برای دشمنان دارد که ملت ایران همواره در صحنه حاضر است و از آرمانهای انقلاب اسلامی و شهدا دست برنخواهد داشت.
شرکتکنندگان در این تجمع با در دست داشتن پرچمهای جمهوری اسلامی ایران و تصاویر رهبر شهید و مقام معظم رهبری، با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، حمایت قاطع خود را از نظام جمهوری اسلامی اعلام کردند.
انتهای پیام/
