طرح رایگانشدن مترو برای ۵ دهک درآمدی رأی نیاورد
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: طرح رایگان شدن استفاده از مترو برای پنج دهک درآمدی با مخالفت برخی از اعضای شورا به تصویب نرسید.
به گزارش گروه جامعه دفاعپرس، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، اظهار داشت: طرح رایگان شدن استفاده از مترو برای پنج دهک درآمدی با مخالفت برخی از اعضای شورا به تصویب نرسید.

وی عنوان کرد: طرح رایگان شدن مترو برای پنج دهک نخست درآمدی در جلسه شورا مورد بررسی قرار گرفت، اما با وجود کسب ۱۰ رأی موافق از سوی اعضا، این طرح نتوانست حد نصاب لازم را به دست آورد و سه بند اول این طرح به تصویب نرسید.
از ۹ اسفند سال گذشته و در پی شکلگیری شرایط جنگی و اعلام وضع اضطراری در کشور، شهرداری تهران در راستای تسهیل رفتوآمد شهروندان، کاهش ترافیک و مدیریت بهتر شرایط، استفاده از خدمات حملونقل عمومی شامل مترو و اتوبوس را بهطور موقت رایگان اعلام کرد.
انتهای پیام/ 261
لینک کپی شد
نظر شما
