جبلی: شهید «حسام زیدان» متعلق به ایران، لبنان و فلسطین است

رئیس سازمان صدا و سیما با تأکید بر اینکه شهید «حسام زیدان» متعلق به ایران، لبنان و فلسطین است، گفت: با تاب‌آوری، دوری از ترس، یأس و اختلاف، دشمن را شکست خواهیم داد. روز پیروزی نهایی نزدیک است و ملت‌های منطقه و جریان مقاومت هر روز بیش از گذشته به تحقق آرمان‌های خود نزدیک می‌شوند.
کد خبر: ۸۳۹۵۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۲ - 07June 2026

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، مراسم گرامیداشت شهید «حسام زیدان» مجاهد رسانه‌ای جبهه مقاومت و خبرنگار شبکه العالم، صبح امروز (یکشنبه) با حضور «پیمان جبلی» رئیس سازمان صدا و سیما و جمعی از مدیران رسانه‌ای و فعالان حوزه مقاومت برگزار شد.

صداوسیما

پیمان جبلی در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حسام زیدان، اظهار داشت: بنای جمهوری اسلامی ایران بر اخلاق، ایمان و ایستادگی است و ملت ایران در این مسیر همواره در برابر توطئه‌ها و فشارهای دشمنان مقاومت کرده است.

وی شهید حسام زیدان را از شهدای برجسته جبهه مقاومت دانست و افزود: شهید زیدان، شهید قدس، شهید مقاومت و شهید ایران است؛ همان‌گونه که شهید لبنان، فلسطین و غزه نیز به شمار می‌رود. او یکی از شهدای سرافراز مقاومت و از جمله بیش از سه هزار و ۶۰۰ شهید لبنان است که در مسیر دفاع از آرمان‌های مقاومت و مقابله با رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

رئیس سازمان صدا و سیما با تأکید بر اینکه جبهه مقاومت با روحیه استقامت و امید مسیر خود را ادامه خواهد داد، گفت: با تاب‌آوری، دوری از ترس، یأس و اختلاف، دشمن را شکست خواهیم داد. روز پیروزی نهایی نزدیک است و ملت‌های منطقه و جریان مقاومت هر روز بیش از گذشته به تحقق آرمان‌های خود نزدیک می‌شوند.

در ادامه این مراسم، «احمد نوروزی» معاون برون‌مرزی سازمان صدا و سیما، با اشاره به سوابق حرفه‌ای شهید زیدان اظهار داشت: این شهید حدود ۱۷ سال با شبکه العالم همکاری داشت و طی پنج سال اخیر، هیچ صحنه و جبهه‌ای از تحولات منطقه نبود که در آن حضور مؤثر نداشته باشد.

وی افزود: در جریان زلزله سال ۲۰۲۳ و همچنین تحولات سوریه در سال ۲۰۲۴، شهید زیدان تا آخرین لحظات با جدیت مسئولیت‌های خبری خود را دنبال می‌کرد. او پیش از شهادت نیز در یکی از مأموریت‌ها به درجه جانبازی نائل شده بود و سرانجام آخرین سنگر مجاهدت رسانه‌ای خود را در لبنان برگزید.

معاون برون‌مرزی سازمان صدا و سیما با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر تکریم خانواده شهدا، گفت: در مجموعه صدا و سیما پیگیر مسائل و نیازهای خانواده این شهید هستیم. البته تکریم شهدا تنها به پس از شهادت محدود نمی‌شود؛ چنان‌که حدود چهار سال پیش نیز شهید زیدان به‌عنوان برگزیده بهترین روایت خبری مورد تقدیر قرار گرفت که نشان‌دهنده جایگاه حرفه‌ای و برجسته او در عرصه رسانه بود.

نوروزی شهادت این خبرنگار جبهه مقاومت را مسئولیتی بزرگ برای همکاران و فعالان رسانه‌ای دانست و تصریح کرد: دشمن امروز به تأثیرگذاری رسانه‌های جمهوری اسلامی ایران و نقش‌آفرینی اهالی رسانه در میدان جنگ نرم اذعان دارد و این مسئله اهمیت ادامه راه شهدای رسانه را دوچندان می‌کند.

در ادامه این مراسم، کاترین همکار شهید «حسام زیدان» با بیان اینکه وقتی در برنامه‌های تلویزیونی شهید حسام آن طرف خط قرار داشت از طرح هیچ سوالی ابا نداشتیم، گفت: شهید حسام زیدان به جمهوری اسلامی ایران علاقه فراوانی داشت چون معتقد بود ایران مدافع واقعی فلسطین است. 

انتهای پیام/ 121

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین