نجفی: مستند جنگ رمضان باید روایتی ماندگار از مظلومیت مردم ایران باشد

معاون هنری سینمایی اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت قزوین در نشست تخصصی ساخت مستند مناطق آسیب‌دیده جنگ رمضان گفت: این مستند باید روایتی ماندگار از مظلومیت مردم ایران و جنایات دشمنان در جنگ رمضان باشد.
کد خبر: ۸۴۰۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۱ - 09June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، «محسن نجفی» معاون هنری سینمایی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین امروز (سه‌شنبه) در نشست تخصصی ساخت مستند مناطق آسیب‌دیده جنگ رمضان که با حضور سرهنگ پاسدار محمد امیری‌مقدم مدیرکل حفظ آثار استان، حمید ولدی معاون اسناد و مدارک، کامبیز مهاجر مدیر روابط عمومی و حسن انبارلویی مستندساز قزوینی در سالن جلسات موزه دفاع مقدس و مقاومت قزوین برگزار شد اظهار داشت: ساخت مستند از مناطق آسیب‌دیده جنگ رمضان یکی از اولویت‌های اصلی این اداره کل در حوزه تولیدات هنری است.

عکس

نجفی افزود: این مستند باید با نگاهی مستند و در عین حال هنرمندانه به تصویر کشیده شود تا بتواند حق مطلب را در تبیین رشادت‌های مردم و رزمندگان و همچنین افشای جنایات دشمنان ادا کند. ما در اداره کل حفظ آثار آماده هرگونه همکاری و حمایت از تولید این اثر فاخر هستیم.

عکس

وی با اشاره به ظرفیت بالای هنرمندان استان قزوین تصریح کرد: حسن انبارلویی از مستندسازان توانمند و متعهد استان است و امیدواریم با همکاری ایشان شاهد تولید اثری باشیم که در تاریخ دفاع مقدس استان ماندگار شود.

معاون هنری سینمایی اداره کل حفظ آثار قزوین در پایان خاطرنشان کرد: مستند مناطق آسیب‌دیده جنگ رمضان باید به گونه‌ای تولید شود که هم نسل امروز را با ابعاد مختلف این جنگ تحمیلی آشنا کند و هم سندی ماندگار برای آیندگان باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: محسن نجفی
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین