حاجی‌بابایی: باید محاصره اقتصادی را بشکنیم

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم شکستن محاصره اقتصادی، گفت: خواسته ما پایان جنگ با تمام شروط رهبری است؛ اما در صورتی که ترامپ دستور حمله و از سرگیری جنگ را بدهد، مردم و نیرو‌های مسلح تکلیف خود را با آمریکا مشخص می‌کنند.
کد خبر: ۸۴۰۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۴ - 10June 2026

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، «حمیدرضا حاجی بابایی» نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ترامپ گفته است به‌زودی دستور حمله می‌دهد و رسانه‌های آمریکایی روی این مسئله مانور می‌دهند که ایران مورد حمله قرار می‌گیرد؛ همچنین از نگاه من با مطالبات مردم و با پافشاری بر خواسته‌های رهبری، آمریکا در طول آتش‌بس از اکثر خطوط قرمز عبور کرده است و ما باید به سمتی حرکت کنیم که محاصره اقتصادی را بشکنیم.

حاجی بابایی

وی افزود: ما از شروع جنگ توسط آمریکا استقبال می‌کنیم؛ زیرا وضعیت «نه جنگ، نه صلح» با فشار‌های اقتصادی همراه است و به نفع ما نیست. خواسته ما پایان جنگ با تمام شروط رهبری است؛ اما در صورتی که ترامپ دستور حمله و از سرگیری جنگ را بدهد، مردم و نیرو‌های مسلح تکلیف خود را با آمریکا مشخص می‌کنند.

نماینده همدان و فامنین در مجلس گفت: دوران شعار‌هایی که آمریکا برای بر ایجاد رعب و وحشت مطرح می‌کند، تمام شده است، همه می‌دانیم وضعیت آمریکا، قدرت نظامی‌اش، وضعیت داخلی و جایگاهش در دنیا چگونه است. آمریکا به دنبال گریختن از جنگ است، اما اسرائیل این اجازه را نمی‌دهد. اگر آمریکا کوچکترین حمله نظامی به ایران بکند، تمام انرژی منطقه زیر رگبار موشک‌های ایران قرار خواهد گرفت و آمریکا تا سال‌ها نفت، گاز و منافع خود در منطقه را از دست خواهد داد، آمریکا به خوبی می‌داند که در این موقعیت، جنگ با ایران خسارات جبران‌ناپذیری برایش خواهد داشت.

وی افزود: اگر آمریکا می‌خواست وارد جنگ شود، همان دو روز پیش که موشک‌های ما به سمت حیفا رفت و یمن هم باب‌المندب و دریای سرخ را به روی اسرائیل بست، می‌توانست این کار را بکند، اما نتوانست و نمی‌تواند وارد جنگ شود. این نوع ادعا‌ها هیچ اثری بر روی ملت ایران ندارد و اگر کوچکترین حرکت خصمانه از سوی هر بالگرد، هواپیما یا کشتی در منطقه انجام شود، آن وسیله مورد حمله شدید نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی اعم از ارتش و سپاه قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/381

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین