قمی: جنگ‌ تبلیغاتی امروز، کانون جنگ ترکیبی دشمن است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه جنگ‌ تبلیغاتی امروز، کانون جنگ ترکیبی دشمن است، گفت: مردم حق دارند بعد از تجربه تلخ برجام، سر مواضع خود محکم بایستند.
کد خبر: ۸۴۱۰۳۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۵ - 13June 2026

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، عصر امروز (شنبه) در نشست هم‌اندیشی «منادیان عاشورایی» با اشاره به جایگاه راهبردی جهاد تبیین در شرایط کنونی، اظهار داشت: در میانه جنگ ترکیبی، ما در کانون یک جنگ تبلیغاتی قرار داریم که ابعاد متعدد و درهم‌تنیده‌ای دارد. ترکیب این جنگ تبلیغاتی با جهاد تبیین، سرنوشت نهایی جنگ را معین خواهد کرد.

کتاب

وی با یادآوری فرمایشات سیدالشهدای جبهه مقاومت، شهید سیدابراهیم رئیسی، افزود: شهید عزیزمان تأکید می‌کردند که اگر روزی حادثه‌ای در این کشور رخ دهد، ملت ایران درس‌های شیعی خود را به خوبی می‌داند و مهم‌ترین این درس‌ها، از مکتب عاشورا آموخته شده است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: به برکت وجود همین مردم و التزام به معارف عاشورایی، ما در مواجهه با ابرقدرت‌های جهان، در جنگ دوم با رژیم صهیونیستی تنها نبودیم؛ بلکه ابتدا با آمریکا و سپس با رژیم صهیونیستی و دیگر جبهه استکبار می‌جنگیدیم. این عظمت خلق‌شده، مرهون تمسک ملت امام حسین(ع) به معارف حقه اسلام ناب است.

قمی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره «لایه مسلح معارف عاشورایی» خاطرنشان کرد: حضرت آقا این معارف را به عنوان شعار اصلی ما مطرح فرمودند و خودشان پیش از همه به آن ملتزم بودند. ما فکر می‌کنیم اولین محرمی که بدون امام شهیدمان سپری می‌شود، باید برترین، عالی‌ترین و عمیق‌ترین پیام‌های مکتب عاشورا را در مواجهه با شرک، کفر و خباثت موجود در جهان، به بهترین وجه عرضه کند.

وی خطاب به مداحان، ذاکران و شعرای آیینی حاضر در جلسه تأکید کرد: علما باید تبیین کنند، مداحان مبلغ اسلام هستند و شعرای آیینی نیز غنی‌ترین معارف را در مواجهه با دشمن لجوج، به بهترین وجه به نظم درمی‌آورند. خوشبختانه مردم نیز در همه صحنه‌ها پای کار بوده‌اند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نگاه مردم به تجربیات گذشته، گفت: مردم بعد از تجربه‌های تلخی که در برجام حاصل شد -به تعبیر شهیدمان- حق دارند گلایه‌مند باشند و هر آنچه امروز پیش می‌آید، ما باید بتوانیم مواضع خود را دقیقاً با معارف عاشورایی و با مبانی تعیین‌شده از سوی رهبری تطبیق دهیم. جامعه این را فهمیده و نهادهای قانونی کشور نیز این مواضع را به شرط پیشروندگی در شرایط پیش رو تبدیل کرده‌اند.

قمی در پایان با تأکید بر تداوم جهاد تبیین در ایام محرم و صفر خاطرنشان کرد: مردم حق دارند بر این مواضع محکم بایستند. شما بزرگواران به عنوان سخنگوی مردم، باید عمق و ریشه‌های معرفتی مواضع آنان را تبیین کنید. بهترین مجال برای این جهاد عظیم، همین ایام عاشورایی است. ان‌شاءالله به لسان شما، با متقن‌ترین بیان و مستدل‌ترین شیوه، این معارف برای جامعه روشن شود و معرفت عاشورایی همراه با حماسه و معنویت، پیشران حرکت مؤثر این جامعه اسلامی باشد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین