موکب‌های اربعین حسینی برای تشییع رهبر شهید در مشهد مستقر می‌شوند

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از پیش‌بینی حضور ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: تمامی ظرفیت‌های اسکان، موکب‌های اربعینی و ایستگاه‌های صلواتی سراسر کشور برای مدیریت این حضور میلیونی در مشهد بسیج شده‌اند.
کد خبر: ۸۴۱۱۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۸ - 14June 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «مرتضی همتی‌فر» مدیرکل تبلیغات اسلامی استان روز گذشته در جمع خبرنگاران، با اشاره به اهمیت و ابعاد بی‌سابقه مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهید، اظهار داشت: بر اساس برآورد‌های انجام شده، پیش‌بینی می‌شود بین ۸ تا ۱۰ میلیون زائر برای شرکت در این مراسم وارد مشهد شوند که در مقایسه با حضور زائران در دهه آخر صفر، این حجم از جمعیت در بازه زمانی بسیار کوتاه‌تر یک تا دو روز، نیازمند آمادگی‌های ویژه‌ای است.

امام شهید

وی با بیان اینکه جلسات هماهنگی برای مدیریت این رویداد در بالاترین سطح در حال برگزاری است، افزود: تمامی موکب‌های سطح استان آماده خدمات‌رسانی در خور شأن زائران هستند. همچنین رایزنی‌های گسترده‌ای با موکب‌های اربعینی و ایستگاه‌های صلواتی سایر استان‌ها انجام شده تا در صورت توانایی، برای ارائه خدمات در این ایام در مشهد مستقر شوند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در خصوص تأمین زیرساخت‌های اسکان زائران تصریح کرد: هماهنگی‌های لازم با مراکز اقامتی و اسکان صورت گرفته است تا بتوانند پذیرای خیل عظیم ارادتمندان باشند.

این مقام مسئول با اشاره به اهمیت فضاسازی فرهنگی و تبلیغی شهر، از برگزاری جلسه نهایی برای هماهنگی‌های میدانی خبر داد و گفت: جلسه‌ای با حضور برخی دستگاه‌ها از جمله شهرداری و صداوسیما برگزار شد تا برنامه‌ریزی‌های مربوط به فضاسازی شهری و آمادگی فضای جامعه برای این مراسم بزرگ صورت گیرد.

حجت‌الاسلام همتی‌فر با تأکید بر اینکه بسیج تمامی امکانات برای میزبانی شایسته از زائران در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: اگرچه برخی نوسانات زمانی در برنامه‌ریزی‌ها وجود داشت، اما اکنون تمام ظرفیت‌های استان برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم در وضعیت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه چندین مرتبه تاریخ‌های پیشنهادی برای برگزاری مراسم اعلام شده و سپس به دلیل ملاحظات امنیتی و مدیریتی به تعویق افتاده است، افزود: در هر مرحله، تمهیدات لازم از جمله آماده‌سازی پوستر‌های تبلیغاتی و تجهیزات فرهنگی اتخاذ شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ابراز داشت: کمیته‌های اجرایی و فرهنگی استان برای برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهید و اعضای خانواده ایشان در آمادگی صددرصد به سر می‌برند.

حجت‌الاسلام همتی‌فر در پایان با تأکید بر نقش استانداری به‌عنوان متولی اصلی این مراسم، خاطرنشان کرد: اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به‌عنوان عضو کمیته فرهنگی و تبلیغات، مجری دستورالعمل‌ها است و آمادگی دارد تا وظایف محوله را به بهترین نحو انجام دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین