برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در ۱۵۰ نقطه کرمانشاه

دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) استان کرمانشاه از برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در بیش از ۱۵۰ نقطه استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.
کد خبر: ۸۴۱۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۲ - 15June 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «فرهاد دوستی» دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) استان کرمانشاه امروز در نشست خبری با بیان اینکه همایش شیرخوارگان حسینی امسال نیز همچون سنوات گذشته همزمان با نخستین جمعه ماه محرم(۲۹ خرداد) برگزار می‌شود، اظهار داشت: این مراسم با حضور گسترده مادران و شیرخوارگان حسینی در مناطق مختلف استان برگزار خواهد شد.

همایش شیر خوارگان

وی با تشریح برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در سطح استان افزود: مراسم ویژه شیرخوارگان حسینی در شهر کرمانشاه ساعت ۲۱ روز جمعه در میدان آیت‌الله کاشانی و با حضور اقشار مختلف مردم همزمان با تجمع شبانه نحن منتقمون برگزار می‌شود و سخنران این مراسم نیز حجت‌الاسلام والمسلمین غفوری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه خواهد بود.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) استان کرمانشاه ادامه داد: همایش شیرخوارگان حسینی در دیگر شهرستان‌های استان نیز صبح روز جمعه از ساعت ۹ صبح آغاز می‌شود و پیش‌بینی می‌شود همچون سال‌های گذشته با استقبال گسترده خانواده‌ها همراه باشد.

دوستی با اشاره به فلسفه برگزاری این مراسم، گفت: این همایش یادآور مظلومیت حضرت علی‌اصغر(ع) در واقعه عاشوراست و فرصتی برای تبیین پیام نهضت حسینی به نسل‌های آینده محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه حضور مادران به همراه شیرخوارگان در این مراسم بیانگر پیوند عمیق نسل امروز با فرهنگ عاشورا و آرمان‌های مهدوی است، افزود: این حرکت معنوی هر ساله با هدف تقویت هویت دینی و انتقال مفاهیم عاشورایی به نسل نو برگزار می‌شود و بستری برای انس بیشتر خانواده‌ها با معارف اهل‌بیت(ع) فراهم می‌کند.

دوستی خاطرنشان کرد: همایش جهانی شیرخوارگان حسینی به عنوان بزرگترین اجتماع مادران و نوزادان در جهان اسلام، پیام‌آور مظلومیت و حقانیت نهضت سیدالشهدا(ع) است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین