دستگیری ۳۴ باند سرقت در خراسان جنوبی؛ کشف بیش از ۷۰ درصد سرقتها
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بیرجند، سردار «حسن شجاعی نسب» فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی در جمع اصحاب رسانه با اشاره به معضل اجتماعی سرقت، اظهار داشت: همکاران ما در این حوزه هوشیاری لازم را دارند و در همین راستا، از ابتدای سال جاری تاکنون۳۴ باند سرقت که در زمینه سرقت احشام، قطعات و محتویات خودرو، اماکن خصوصی، محصولات کشاورزی و تجهیزات اداری فعالیت داشتند، شناسایی و تعداد ۸۸۸ نفر سارق دستگیر شدهاند.

وی به مورد اخیر دستگیری یک باند سرقت احشام اشاره کرد و افزود: این سارقان که دارای سوابق کیفری نیز هستند، با سرقت خودروهای سبک مانند پراید در سطح شهرها، از این وسایل مسروقه برای سرقت احشام مردم استفاده میکردند.
سردار شجاعی نسب با اشاره به اینکه با اقدامات فنی و هماهنگ پلیس، این باند شناسایی و تعداد ۵ نفر سارق سابقهدار و مالخر احشام دستگیر شدند و ۲ دستگاه خودروی سواری مسروقه و احشام سرقت شده کشف و ضبط گردید؛ تأکید کرد که سابقه قبلی این مجرمان و تکرار جرم، قطعاً در رسیدگی قضایی و تشدید مجازات آنها مد نظر قرار خواهد گرفت.
فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه تلاش پلیس بر بازگرداندن اموال مسروقه به مردم است، از شهروندان درخواست کرد تا نسبت به مراقبت از اموال ارزشمند خود در شرایط فعلی اهتمام ویژهای داشته باشند.
وی همچنین هشدار داد: در شرایط خاص کنونی کشور که مردم در میدان حضور دارند، مجرمان و سارقان نباید امنیت روانی مردم را خدشهدار کنند. پلیس برابر قانون با قاطعیت با مجرمان برخورد کرده و آنها را دستگیر و تحویل مراجع قضایی خواهد داد تا پاسخگوی اعمال خود باشند.
انتهایپیام/
