برگزاری همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در مازندران

همایش جهانی شیرخوارگان حسینی، همزمان با ایران و جهان در مازندران برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۴۲۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۹ - 17June 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، مراسم جهانی شیرخوارگان حسینی با توسل به حضرت علی اصغر (ع) و با یاد کودکان شهید جنگ تحمیلی ۴۰روزه و کودکان غزه، جمعه ۲۹ خرداد برابر با چهارم ماه محرم در مازندران هم برگزار می‌شود.

برگزاری همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در مازندران

این مراسم همراه با برنامه‌های متنوع از جمله مرثیه خوانی و عزاداری، سرود، گهواره گردانی، مهد و موکب‌های پذیرایی است. مراسم شیرخوارگان حسینی در ساری از ساعت۸:۳۰ صبح جمعه ۲۹ خرداد در مصلای امام خمینی برگزار می‌شود و درب‌های مصلا از ساعت ۸ صبح باز خواهد شد.

همایش شیرخوارگان حسینی از سال ۱۳۸۲

همایش شیرخوارگان حسینی؛ آئین سوگواری به یاد کودکانی است که در روز عاشورا به شهادت رسیده‌اند. این مراسم در صبح روز نخستین جمعه ماه محرم هر سال در مساجد، حسینیه‌ها و تکایای شهر‌های ایران و برخی کشور‌های جهان برگزار می‌شود. در این مراسم مادران به همراه کودکان شیرخوار خود با لباس، روسری و پیشانی‌بند به رنگ سبز حضور می‌یابند و شرکت‌کنندگان برای علی اصغر (ع) کودک شیرخوار امام حسین (ع) در کربلا به گریه و عزاداری و مرثیه‌سرایی می‌پردازند و گهواره نمادین او را در مجلس می‌گردانند.

مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) برای برگزاری این آئین تشکیل شده است و مراسم شیرخوارگان حسینی برای نخستین بار در سال ۱۳۸۲شمسی در تهران برگزار شد و در سال‌های بعد در سایر شهر‌های ایران و کشور‌های جهان برگزار می‌شود.

این همایش در کشور‌های مختلف جهان مانند ایران، عراق، عربستان، بحرین، کویت، سوریه، لبنان، کانادا، آمریکا، دانمارک، فرانسه، استرالیا، سوئد و تایلند برگزار می‌شود. بنابر آمار، در سال ۱۳۹۳ش به طور همزمان در دو هزار و ۵۰۰ نقطه از ایران و ۲۳۰ نقطه از جهان همایش شیرخوارگان اجرا شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین