حماسه‌ی اف‌۵ها؛ زیر ۵۰ پا، زیر رادار پاتریوت!

دو فروند جنگنده اف-۵ نیروی هوایی ارتش ایران که هواپیمایی با قدمت نزدیک به ۷۰سال و کاملاً از رده خارج است، موفق شدند با عبور از سامانه‌های پاتریوت روشن، یک پایگاه نظامی امریکا را در کویت بمباران کرده و بدون کوچک‌ترین آسیبی به پایگاه ششم شکاری بوشهر بازگردند.
کد خبر: ۸۴۲۱۲۴
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۸ - 17June 2026

دو فروند جنگنده اف-۵ نیروی هوایی ارتش ایران که هواپیمایی با قدمت نزدیک به ۷۰سال و کاملاً از رده خارج است، موفق شدند با عبور از سامانه‌های پاتریوت روشن، یک پایگاه نظامی امریکا را در کویت بمباران کرده و بدون کوچک‌ترین آسیبی به پایگاه ششم شکاری بوشهر بازگردند. این عملیات که خسارتی بیش از ۵میلیارد دلار طبق برآورد اندیشکده AEI به زیرساخت‌های امریکا وارد کرد، گواهی است بر این‌که می‌توان با دستان خالی به مدد دست خدا در برابر مدرن‌ترین جنگنده‌های دنیا یعنی اف-۳۵، اف-۱۸و اف-۱۶ به چنین پیروزی مطلقی دست یافت. 

اف5

پرواز زیر ۵۰ پا (درحالی‌که استاندارد ۵۰۰ پاست) برای عبور از پدافند چندلایه و پاتریوت کویت و عملیات در سکوت کامل رادیویی انجام شد؛ هواپیماها آن‌قدر پایین پروتز میکردند. که از بین دو کشتی عبور کردند و عرشه از جنگنده بالاتر بود.

ضربه‌ی مهلک اف‌۵ها: هلیکوپترهای دشمن در آشیانه سوختند. بمباران پایگاه دشمن با بمب‌های ارتقا‌یافته، سنگین، دقیق و کوبنده انجام شد. هلیکوپترهای پیشرفته‌ی آنها پیش از هرگونه واکنش، در همان آشیانه منهدم شدند. پایگاه به‌کلی ویران شد و با قدرت ضربتی بالا، هیچ رحمی به دشمنِ بی‌رحم نکردیم.

به لطف خدا؛ اف‌۱۸ و سه اف‌۱۵ دشمن به دست خودشان ساقط شدند! همزمان با پدافند سنگین دشمن، اهدافی در آسمان شروع به پرتاب موشک کردند و در یک اشتباه عملیاتی، یک فروند اف‌۱۸ و سه فروند اف‌۱۵ که به سمت کشورمان می‌آمدند، به دست خودشان منهدم شدند.

انتهای پیام/955

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین