حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم/ ترامپ در دریای خشم امت انقلابی غرق می‌شود

نماینده ولی‌فقیه در سپاه گفت: مسئولان بدانند که باید نسبت به ولایت، مطیع باشند و بدانند که تمام موفقیت‌های ما طی ۴۷ سال گذشته به دلیل همین ولایت‌پذیری و ولایت‌مداری بوده است.
کد خبر: ۸۴۳۰۶۴
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۸ - 22June 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در مراسم سالگرد شهدای اقتدار سازمان بسیج مستضعفین و سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران که در مصلی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با بیان اینکه بسیج عامل ماندگاری انقلاب در برابر همه فتنه‌ها بوده است، اظهار داشت: فرهنگ بسیجی که ریشه در فرهنگ عاشورایی دارد، باید زنده بماند.

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی ادامه داد: امروز دشمن و استکبار و همه دنیا می‌دانند که نظام ما با وجود بسیجیان نه به سلاح اتمی و نه به ابزار دیگری نیاز ندارند؛ چراکه استکبار بداند که هر بسیجی ما برای او از هر بمب اتمی خطرناک‌تر است و او را نابود می‌کند.

وی با بیان اینکه «بسیجیان بر آرمان‌های خود ایستاده‌اند»، خطاب به سران آمریکا گفت: بسیجیان می‌گویند ممکن است بنابر تدبیر رهبر عزیزمان با تو مذاکره هم بکنیم که البته بار‌ها گفته‌ایم که مذاکره گزینه اصلی ما نیست، بلکه ما پایان مقابله با تو را در میدان جنگ و در میدان خیابان و در فریاد‌های انسجام‌مان و موشک‌های‌مان که به دست بسیجیان شلیک می‌شود، رقم می‌زنیم؛ بدانید اگر با عزت و اقتدار از موضع پیروزی مذاکره می‌کنیم، اما نگران هم نیستیم. ممکن است این مذاکره بتواند برای تعیین تکلیف جنگ مفید باشد، اما هرگز از آرمان‌ها، اصول و خون‌خواهی نسبت به شهادت امام عزیزمان هرگز کوتاه نخواهیم آمد.

نماینده ولی فقیه در سپاه همچنین در بخش دیگری از سخنرانی خود عنوان کرد: پیام «شهدای اقتدار» به ما این است که در صراط مستقیم الهی، فرهنگ عاشورایی، علوی و فاطمی، اصلاً شک، تردید، ترس و نگرانی وجود ندارد و ما آمده‌ایم که بمانیم و این انقلاب را به‌عنوان زمینه‌ساز نهضت ظهور قرار دهیم.

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی تاکید کرد: پیام بسیجیان به همه خدمتگزاران، مسئولان و نیرو‌های مسلح این است که توقع ما از شما زیاد نیست، بلکه انتظار و توقع ما از مسئولان این است که نسبت به ولایت سرباز و نسبت به مردم خدمتگزار باشند؛ مسئولان بدانند که باید نسبت به ولایت مطیع باشند و بدانند که تمام موفقیت‌های ما در طی این ۴۷ سال به خاطر همین ولایت‌پذیری و ولایت‌مداری بوده است و دشمن نیز این را فهمیده است. ما تا آخرین لحظه صدای «هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی» حسین (ع) را با لبیک به رهبری عزیزمان پاسخ می‌دهیم و اعلام می‌کنیم که تحت رهبری او تا نابودی دشمن لحظه‌ای آرام نخواهیم گرفت.

وی اظهار داشت: مذاکره‌کنندگان ما بدانند که ما به شما اعتماد داریم، اما به دشمن به اندازه سر سوزنی اعتماد نداریم؛ از مذاکره‌کنندگان می‌خواهیم که بدانند که اولاً با دشمنی مذاکره می‌کنید که هرگز با او دوست نخواهیم شد و هرگز او را تحمل نمی‌کنیم؛ ما دشمنی را فراموش نمی‌کنیم؛ دوماً از موضع اقتدار، قوت و عزت با اصولی که رهبری می‌گویند که مذاکره کنید و نگران نباشید؛ اگر حق ما را در میدان مذاکره ندادند، باکی نداریم؛ چراکه در میدان خیابان و مبارزه حق خودمان را خواهیم گرفت.

نمایند ولی فقیه در سپاه افزود: پیام بسیجیان و خانواده شهدا به استکبار این است که ما بسیجیان در تمام این امتحانات سخت ایستاده‌ایم و باورمان این است که «أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ» استکبار بداند که این امت و انقلاب اسلامی و امت بسیجی امروز محدود به ایران نیست، بلکه امروز بسیجیان عالم سربلند هستند.

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی با تاکید بر اینکه فرهنگ بسیجی یعنی اراده‌ای محکم، عزمی راسخ، ایمانی استوار و روحیه‌ای جهادی و حسینی که آمده است که حکمرانی الهی را مستقر و طاغوت را نابود کند، گفت: استکبار بداند که آرزوی اینکه بخواهد زمانی بر این ملت حکمرانی را با خود به گور خواهد برد؛ همچنین به رئیس جمهور فرعون‌صفت آمریکا می‌گوییم که بدان که این بسیجیان و امت انقلابی با ایمان راسخ ایستاده‌اند و تا تو (فرعون) را در دریای خشم خود غرق نکنند، آرام نخواهند گرفت.

انتهای پیام/281

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین