اعزام ۱۰ هزار گیلانی به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب

فرمانده سپاه قدس گیلان از برنامه‌ریزی برای اعزام ۱۰ هزار نفر از مردم استان به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب خبر داد و بر لزوم هماهنگی کامل دستگاه‌ها برای مدیریت امنیت، سلامت و تدارکات این مراسم تأکید کرد.
کد خبر: ۸۴۴۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۱ - 28June 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، سرتیپ دوم پاسدار «حمید دامغانی» فرمانده سپاه قدس استان گیلان عصر یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی تشییع قائد شهید در استانداری گیلان اظهار داشت: بعثت مردمی پس از شهادت رهبر انقلاب یک اتفاق تاریخی است که آیندگان به ان افتخار خواهند کرد.
رشت
فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به بصیرت و بیداری و ایجاد انسجام اجتماعی پس از شهادت رهبر انقلاب در کشور افزود: امروز همگی زیر یک بیرق فارغ از هرگونه نگاهی در برابر یک دشمن ایستادند و خواهان انتقام هستند.
 
وی با بیان اینکه مراسم تشییع رهبر انقلاب بزرگترین تجمع انسانی خواهد بود، گفت: خون رهبر شهید وحدت ملی و بزرگترین تجمع انسانی تاریخ را رقم خواهد زد.
 
دامغانی با اشاره به اینکه انسجام این امر نیازمند هماهنگی کامل همه کمیته‌ها در تمام شهرستان‌ها است، گفت: گرمای هوا، معطل ماندن‌های طولانی و تامین امنیت جسمی و روانی از جمله مواردی است که باید مدنظر قرار بگیرد.
 
وی از اعزام ۱۰ هزار نفری مردم گیلان برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب گفت و اظهار کرد: بسیج و سپاه دو نهاد رسمی جهت ثبت‌نام و اعزام داوطلبین هستند و اطلاع‌رسانی برعهده صدا و سیما است.
 
فرمانده سپاه قدس گیلان ضمن تاکید بر لزوم بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها گفت: این مراسم فارغ از تشییع رهبر، به نوعی حرکت و راهپیمایی از استان به پایتخت است لذا از پذیرش گروه‌های سنی حساس ممانعت می‌شود.
 
وی با اشاره به بی‌سابقه بودن ابعاد این تجمع در مقایسه با اربعین، راهیان نور ... خواستار دقت حداکثری در مدیریت لجستیکی، امنیت و تدارکات برای حفظ سلامت و آرامش زائرین شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین