اختصاص ۲ هزار متر زمین در پایانه مرزی مهران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین با پیگیری استاندار قزوین

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین از اختصاص ۲ هزار متر زمین برای احداث موکب و زائرسرا در پایانه مرزی مهران با پیگیری‌های محمد نوذری استاندار قزوین خبر داد.
کد خبر: ۸۴۴۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۵ - 28June 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، شهرام احمدپور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین امروز (یکشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه با اعلام این خبر اظهار داشت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های مجدانه محمد نوذری استاندار قزوین، ۲ هزار متر زمین برای احداث موکب و زائرسرا در پایانه مرزی مهران اختصاص یافت.

عکس

احمدپور افزود: این اقدام ارزشمند که با هدف خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی و زوار اباعبدالله الحسین(ع) صورت گرفته است، گامی مهم در جهت تسهیل و ارتقاء سطح خدمات‌رسانی به این عزیزان در ایام پرفیض اربعین خواهد بود.

عکس

معاون سیاسی استاندار قزوین تصریح کرد: موکب احداثی با امکانات کامل، میزبان زائران عتبات عالیات در شهر مرزی مهران خواهد بود و فضایی مناسب برای استراحت و بهره‌مندی از خدمات برای زائرین فراهم خواهد آورد.

عکس

گفتنی است، این موافقت‌نامه و تحویل زمین با حضور شهرام احمدپور معاون سیاسی استاندار قزوین و رحیمی مدیرکل حوزه استاندار رسماً در استانداری ایلام انجام پذیرفت.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: شهرام احمدپور
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین