تغییر از وضع موجود به وضع مطلوب در روابط بین الملل از دیدگاه رهبر شهید

نظام آرمانی مورد نظر رهبر شهید در روابط بین‌الملل را در دو مرحله جداگانه می‌توان مورد توجه قرار داد.
کد خبر: ۸۴۴۸۷۳
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۳ - 01July 2026

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، کتاب «روابط بین‌الملل از دیدگاه آیت‌الله خامنه‌ای» به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین محمد ملک‌زاده توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در ۳۴۶ صفحه منتشر شد.

کتاب

رویکرد اساسی امام خامنه‌ای به روابط بین‌الملل، تغییر از وضع موجود به وضع مطلوب همراه با تبیین اصول و راهبردهای لازم جهت رسیدن به این هدف است.

نظام آرمانی مورد نظر ایشان در روابط بین‌الملل را در دو مرحله جداگانه می‌توان مورد توجه قرار داد؛ مرحله اول، شکل‌گیری نظم مطلوب جهانی از طریق همگرایی بین‌المللی است که ساکنان این جامعه تا حد ممکن، در سایه عدالت و امنیت زندگی کنند.

در مرحله دوم که آن را باید نتیجه مرحله اول و پس از تحقق آن انتظار داشت؛ نظم مطلوب جهانی در بستر شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی و تأسیس حکومت عدالت‌گستر در عرصه نظام بین‌الملل تحقق می‌یابد.

علاقه‌مندان به تهیه این کتاب می‌توانند از طریق لینک https://poiict.ir/product/k-۱۴۱۲۵/ اقدام کنند.

انتهای پیام/ 161

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین