سردار رادان: دشمن ناگزیر قدرت مقاومت را درک خواهد کرد

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب، تأکید کرد که این حماسه مردمی نشان‌دهنده قدرت اتحاد امت اسلامی و جبهه مقاومت است و دشمن ناگزیر خواهد شد این واقعیت را درک کند.
کد خبر: ۸۴۵۹۸۱
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۷ - 05July 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به حضور میلیونی مردم در مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهار داشت: اگر دشمن ذره‌ای عقل و درایت داشت، با مشاهده این جمعیت عظیم و باشکوه درمی‌یافت که اتحاد اسلامی و جبهه مقاومت، مسیری استوار و خدشه‌ناپذیر است.

فراجا

وی افزود: دشمن باید این واقعیت را اندکی درک کند؛ اگر فهمید که خود به حقیقت رسیده است، اما اگر نفهمد، جبهه مقاومت این واقعیت را به‌زور به او خواهد فهماند.

سردار رادان این حضور گسترده مردمی را نشانه‌ای از انسجام امت اسلامی و استمرار راه مقاومت دانست.

مقامات بلندپایه و سران برخی کشور‌های جهان، اندیشمندان و علمای دینی روز جمعه (۱۲ تیر ماه) برای ادای احترام به پیکر رهبر شهید حضرت آیت الله خامنه‌ای در مصلی تهران حضور یافتند.

همچنین مراسم وداع، تشییع، اقامه نماز میت و تدفین روز‌های شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم در مصلای امام خمینی تهران برگزار شد و سپس دوشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در تهران و سه‌شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ مراسم تشییع در شهر قم و در نهایت پنج‌شنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با بیست‌چهارم ماه محرم مراسم تشییع در شهر مشهد و تدفین در حرم امام رضا (ع) برنامه‌ریزی شده است.

در همین حال نیز قرار است مراسمی برای وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب روز چهارشنبه ۱۷ تیر در شهر‌های نجف و کربلا برگزار شود.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین