استفاده از ظرفیتهای حمل و نقل در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «سید عبدالله ارجائی» معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی روز گذشته در نشست کمیته حملونقل ستاد تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد اظهارداشت: در حال حاضر برای روزهای سهشنبه و چهارشنبه هفته جاری در هر سه حوزه حملو نقل، بلیت وجود دارد و مشکلی در این زمینه نبوده و هدف این است که از همه ظرفیتهای موجود برای جابهجایی زائران استفاده شود.

وی تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی هیچ محدودیتی برای ایفای مأموریت خود در برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید در خراسان رضوی قائل نیست.
معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: این وزارتخانه معتقد است باید فراتر از وظایف ذاتی خود عمل کند و تمامی ظرفیتهای موجود را برای خدمترسانی به زائران به کار گیرد.
ارجائی با اشاره به تأکید وزیر راه و شهرسازی بر کیفیت و کمیت خدمات در خراسان رضوی افزود: با وجود اینکه این وزارتخانه همزمان درگیر برگزاری مراسم در تهران و قم و همچنین مأموریتهایی در عراق است، حضور مسوولان در استان نشاندهنده اهمیت ویژه این مأموریت است.
وی از حضور معاونان وزیر راه و شهرسازی در خراسان رضوی از روز چهارشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: مبنای کار این است که با محوریت استاندار به عنوان نماینده دولت، هیچگونه کمبودی در حوزه حملونقل و مأموریتهای محوله وجود نداشته باشد.
معاون برنامهریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی افزود: با وجود خسارتهای واردشده به بخش حملونقل در جریان جنگ رمضان، تمام تلاش وزارت راه و شهرسازی بر این است که هیچ خللی در تردد زائران و روند استقبال از آنان ایجاد نشود.
ارجائی همچنین با اشاره به هماهنگی انجامشده با کارگروه فرهنگی و دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید گفت: تمامی بخشهای حملونقل در تهیه و استفاده از محتوای فرهنگی با این دفتر در ارتباط هستند.
وی بر ضرورت رفع نقاط حادثهخیز تأکید کرد و خواستار همکاری حداکثری سازمان راهداری و حملونقل جادهای برای کاهش حوادث شد.
انتهای پیام/
