خدمات‌رسانی ۱۸ موکب اردبیل به زائران اربعین در ایران و عراق

استاندار اردبیل از خدمت رسانی ۱۸ موکب اردبیل برای سفر اربعین خبر داد و گفت: بیش از ۹هزار نفر در استان برای حضور در آیین پیاده‌روی اربعین حسینی(ع) نام‌نویسی کرده‌اند.
کد خبر: ۸۴۸۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۳ - 18July 2026

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «مسعود امامی یگانه» پیش از ظهر امروز در نشست ستاد اربعین استان اظهار کرد: با توجه به افزایش استقبال مردم، هماهنگی‌های لازم برای تأمین امکانات مورد نیاز زائران در بخش‌های مختلف انجام شده است.

خدمات‌رسانی ۱۸ موکب اردبیل در ایران و عراق به زائران

 وی با بیان اینکه بیش از ۹هزار نفر در استان برای حضور در آیین پیاده‌روی اربعین حسینی (ع) نام‌نویسی کرده‌اند، افزود: اربعین حسینی جلوه‌ای بی‌بدیل از همبستگی امت اسلامی و نماد زنده بودن مکتب و پیام عاشورا است که نقش مؤثری در تقویت وحدت، انسجام ملی و روحیه مقاومت در جامعه دارد.
 
 نماینده عالی دولت در استان اردبیل با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای خدمات‌رسانی به زائران، ادامه داد: امسال ۱۸ موکب از استان اردبیل در داخل کشورمان و کشور عراق به زائران اربعین خدمات ارائه کرده و پشتیبانی لازم را برای فعالیت مطلوب این موکب‌ها فراهم می‌شود.

امامی یگانه با بیان اینکه اربعین حسینی یک دانشگاه بزرگ انسان‌ساز است، تصریح کرد: این حرکت عظیم فرهنگی و دینی، زمینه ترویج فرهنگ ایثار، روشنگری، حقیقت‌طلبی و انتقال پیام عاشورا به نسل‌های مختلف را فراهم می‌کند.

وی همچنین از برقراری پرواز مستقیم از فرودگاه اردبیل به مقصد کشور عراق در ایام اربعین خبر داد و بیان کرد: این اقدام در کنار سایر تمهیدات حمل‌ونقلی، شرایط سفر زائران استان را تسهیل خواهد کرد.

استاندار اردبیل بر توجه به برنامه «جاماندگان اربعین» نیز تأکید کرد و گفت: برای افرادی که امکان حضور در راهپیمایی اربعین را ندارند، برنامه‌های فرهنگی و معنوی متناسب در سطح استان پیش‌بینی و اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین