مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس البرز خبر داد؛ تولید مجموعه تلویزیونی «قاصدک» با محوریت روایت زندگی شهدا برای کودکان و نوجوانان

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز از تولید مجموعه تلویزیونی «قاصدک» با رویکرد آموزشی و فرهنگی خبر داد و گفت: این مجموعه با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با فرهنگ ایثار، مقاومت و سیره شهدا تولید شده و تابستان سال جاری از شبکه استانی البرز پخش خواهد شد.
کد خبر: ۸۴۹۳۴۱
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۱ - 20July 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، سردار سرتیپ دوم پاسدار نادر ادیبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز و مدیر پروژه مجموعه تلویزیونی «قاصدک» از تولید این مجموعه تلویزیونی با محوریت روایت زندگی شهدا برای نسل کودک و نوجوان خبر داد.

قاصدک 2

وی اظهار داشت: مجموعه تلویزیونی «قاصدک» با رویکردی آموزشی، فرهنگی و کودک‌محور، روایتگر داستان‌هایی الهام‌بخش از زندگی شهدا است و تلاش دارد نسل کودک و نوجوان را با فرهنگ ایثار، مقاومت و سبک زندگی شهدا آشنا کند.

سردار ادیبی افزود: این مجموعه در فضایی عروسکی، کودکانه و تفکرمحور، در معاونت هنری و سینمایی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز در حال تولید است و می‌کوشد نسل جوان را از دوران کودکی با گفتمان حماسه، ایثار و پایداری مأنوس سازد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز با اشاره به روند اجرای این پروژه عنوان کرد: فرآیند پژوهش، نگارش، طراحی هنری، کارگردانی، ساخت دکور و عروسک‌های این مجموعه با همت معاونت هنری و سینمایی این اداره‌کل در حال انجام است.

وی ادامه داد: مجموعه تلویزیونی «قاصدک» به تهیه‌کنندگی فاطمه علی‌پور، نویسندگی و کارگردانی سعیده منصوری‌فرد و مدیریت فرهنگی، رسانه‌ای و روابط عمومی سامان پارسامنش در دست تولید است. همچنین در روند ساخت این اثر از ظرفیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و صداوسیمای مرکز البرز نیز بهره گرفته می‌شود.

سردار ادیبی با تأکید بر ضرورت آشنایی نسل جدید با فرهنگ مقاومت از سنین کودکی، ابراز امیدواری کرد: تولید این مجموعه زمینه‌ساز هم‌افزایی بیشتر نهاد‌های فرهنگی در تولید آثار فاخر حوزه دفاع مقدس و مقاومت باشد.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه تلویزیونی «قاصدک» پس از پایان مراحل تولید، تابستان سال جاری از شبکه استانی البرز پخش خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز در پایان از تولید سه پروژه سینمایی دیگر در این اداره‌کل خبر داد و گفت: آثار سینمایی مرتبط با زندگی سردار شهید غلامرضا کیانپور، سرلشکر شهید ولی‌الله فلاحی و سرلشکر خلبان زنده‌یاد محمود اسکندری نیز در دست تولید قرار دارد و جزئیات این آثار متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: البرز ، کرج
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین