برقراری پرواز اربعینی از شاهرود به مقصد نجف اشرف

فرماندار شاهرود از برنامه‌ریزی برای برقراری پرواز به نجف اشرف خبر داد و گفت: پرواز اربعین از شاهرود به مقصد نجف در روز پنجشنبه هشتم مرداد و پرواز برگشت به شاهرود سه‌شنبه ۱۳ مرداد انجام می‌شود.
کد خبر: ۸۵۰۹۲۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۲ - 26July 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، «محمدحسن آصفری» فرماندار شاهرود عصر امروز در نشست ستاد فریضتین شهرستان شاهرود که در حسینیه امام خمینی (ره) دفتر امام‌جمعه برگزار شد، با اشاره به حساسیت موضوع امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، بر لزوم حفظ غیرت دینی جامعه تأکید کرد و اظهار داشت: قانون عفاف و حجاب فعلاً اجرایی نشود و نباید جلوتر از ارکان نظام حرکت کنیم؛ شورای امنیت ملی نیز این موضوع را تصویب کرده است.

س
وی با تفکیک امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر از محدوده عفاف و حجاب، افزود: این فریضه، منحصر به حجاب نیست و باید با رویکردی هدفمند با ترویج‌دهندگان منکرات برخورد شود، اما در مواجهه با ناآگاهان، از روش‌های فرهنگی و ایجابی برای جذب استفاده کنیم تا اهداف دشمن خنثی شود.
آصفری با تأکید بر ضرورت اتحاد و انسجام ملی، خاطرنشان کرد: نگاه نظام بر جلوگیری از تفرقه است و باید از فرصت‌هایی مانند اربعین برای تقویت همبستگی و آشنایی با ارزش‌های انقلاب بهره برد.
وی از برنامه‌ریزی برای پیاده‌روی جاماندگان اربعین و برقراری پرواز‌های هوایی به نجف خبر داد و گفت: پرواز اربعین از شاهرود به مقصد نجف در روز پنجشنبه هشتم مرداد و پرواز برگشت به شاهرود سه‌شنبه ۱۳ مرداد انجام می‌شود.
فرماندار شاهرود بر حمایت از مردم و بهره‌گیری از نظرات آنان در کنار اقدامات فرهنگی تأکید کرد و افزود: قانون امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در مجلس تصویب شده و از حمایت لازم برخوردار است، اما باید شرایط جامعه به‌گونه‌ای مدیریت شود که وحدت ملی حفظ شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار