رسالت خبرنگاران در جنگ روایتها؛ مازندران قطب فرهنگی کشور

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر نقش تاریخی اصحاب رسانه در انتقال حقیقت، از ظرفیت بالای مازندران در حوزه فرهنگ و رسانه خبر داد و بر لزوم حمایت معیشتی و حرف‌های از خبرنگاران این استان تأکید کرد.
کد خبر: ۸۵۳۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۷ - 09August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، «مهدی محمدی» معاون حقوقی و امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (یکشنبه) که در آئین گرامیداشت روز خبرنگار که در عباس آباد برگزار شد، ضمن قدردانی از دستاندرکاران این آئین، حضور در این استان سرسبز را مایه مسرت دانست و از همه فعالان رسان‌های برای تلاش در مسیر آگاهی بخشی تقدیر کرد.

رسالت خبرنگاران در جنگ روایتها؛ مازندران قطب فرهنگی کشور

وی در آغاز، پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را خطاب به خبرنگاران، عکاسان، تصویربرداران و تمامی کسانی که رسالت خود را در خدمت به حقیقت و مردم می‌دانند، قرائت کرد و گفت: سال گذشته برای ایران، سالی سرشار از رویداد‌های بزرگ بود و ملت ایران در برابر فشار‌های خارجی، شکوه و پایداری خود را به جهانیان نشان داد.

محمدی با اشاره به اینکه در این نبرد، نه تنها جان مردم، بلکه حقیقت نیز هدف قرار گرفت، افزود: روایت ایران به بخشی از میدان جنگ تبدیل شد و در چنین شرایطی، وظیفه خبرنگاران نقشی تاریخی است؛ چراکه آنها باید صدای ملتی را که در کنار رهبر معظم انقلاب و با پشتیبانی فرزندانش ایستادگی کرد، به گوش جهانیان برسانند.

وی با بیان اینکه بار مسئولیت بر دوش رسانه‌ها سنگین‌تر از همیشه است، بیان کرد: بازتاب دقیق حوادث و جلوگیری از تحریف واقعیتها، بخشی از مأموریت خطیر اصحاب رسانه به شمار می‌رود و خبرنگاران نباید اجازه دهند چهره واقعی کشور تحت تأثیر روایت‌های نادرست قرار گیرد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه مازندران در عرصه فرهنگ و رسانه، اذعان داشت: این استان با داشتن حدود هزار خبرنگار و نزدیک به ۲۰۰ نشریه فعال، یکی از استان‌های پیشرو در کشور محسوب می‌شود و باید از این بستر غنی برای گسترش تعاملات فرهنگی و مردمی بهره برد.

محمدی همچنین از عضویت ۱۵۱ نفر از اهالی رسانه مازندران در صندوق اعتباری هنر خبر داد و گفت: بهبود معیشت و ارتقای جایگاه حرف‌های خبرنگاران از دغدغه‌های جدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و تلاش داریم حمایت‌های موجود را برای این قشر گسترش دهیم.

وی در پایان، رسانه را نه تنها یک ابزار انتقال خبر، بلکه رکن اساسی آگاهی بخشی و فرهنگ سازی دانست و با تقدیر از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و سایر مسئولان حاضر در مراسم، ابراز امیدواری کرد که با هم افزایی مدیران و همراهی مسئولان، بستر‌های لازم برای پشتیبانی بیشتر از فعالان رسانه‌ای و توسعه فعالیت‌های فرهنگی در استان فراهم آید.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار