دیدار فرماندار ملایر با خانواده شهید مدافع وطن «علیرضا فتحی» + تصاویر

فرماندار ویژه ملایر با حضور در منزل شهید مدافع وطن «علیرضا فتحی» با خانواده این شهید دیدار و گفت‌وگو کرد و بر ضرورت پاسداشت مقام شهدا و تکریم خانواده‌های معظم آنان تأکید کرد.
کد خبر: ۸۵۴۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۹ - 10August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «سعید کتابی» فرماندار ویژه ملایر به همراه مسئولان دفتر نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و جمعی از ایثارگران، با خانواده شهید مدافع وطن «علیرضا فتحی» دیدار و گفت‌وگو کرد.

ملایر

کتابی در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع وطن، تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را وظیفه‌ای همگانی و افتخاری برای مسئولان دانست و اظهار داشت: شهدا با ایثار و ازخودگذشتگی، امنیت و آرامش امروز کشور را رقم زدند و خانواده‌های آنان نیز با صبر و استقامت، در ادامه این مسیر پرافتخار سهیم هستند.

وی با تأکید بر ضرورت زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت، افزود: نام و راه شهیدان باید همواره در جامعه زنده بماند و نسل‌های آینده با فداکاری‌ها و ازخودگذشتگی‌های آنان آشنا شوند.

فرماندار ویژه ملایر همچنین بر استمرار دیدار و سرکشی از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و پیگیری مسائل و مطالبات آنان تأکید کرد و گفت: خدمت به خانواده‌های شهدا، ادای دین به مقام والای شهیدان است و مسئولان باید این وظیفه را با جدیت دنبال کنند.

در پایان این دیدار، از خانواده شهید مدافع وطن «علیرضا فتحی» تجلیل و قدردانی شد.

شهید «علیرضا فتحی» از شهدای مدافع وطن و از اهالی شهرستان ملایر بود که در جریان انجام مأموریت و مقابله با عناصر مسلح در شهرستان شادگان استان خوزستان، بر اثر اصابت گلوله مجروح شد و پس از انتقال به مرکز درمانی و با وجود تلاش پزشکان، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

ملایر

ملایر

ملایر

ملایر

ملایر

انتهای پیام/

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار