قالیباف: مردم عراق در تشییع رهبر شهید، حق برادری را بهجا آوردند
به گزارش گروه سیاسی دفاعپرس، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی به همراه هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران، در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین آقای شهید ایران در کربلا حضور یافتند.

محمدباقر قالیباف در این مراسم اظهار داشت: در مراسم اربعین رهبر شهید، حامل سلام رهبر معظم ایران و مردم هستم و در این مراسم بزرگداشت حاضر شدم تا سلام گرم رهبر ایران و مردم ایران را به شما برسانم.
وی ادامه داد: مردم عراق در مراسم تشییع رهبر شهید، حق برادری را بهجا آوردند و با حضور خود جهان را شگفتزده کردند.
رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: هر قدم دشمن برای دور کردن ایران و عراق، ما را دو قدم نزدیکتر کرد، اما آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک شود امتناع از این است که پایتختهای بیگانه سرنوشت ما را رقم بزنند. در مشکلات با عراق ایستادیم، در موفقیتها هم شریک خواهیم بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام دارد، اما آنچه باعث شده است، تهران و بغداد به هم نزدیکتر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتختهای بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند.
وی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایتهای دیگران شویم و سرنوشتمان را در پایتختهای دولتهای غربی ننوشتند حالا که با هم امنیت را برقرار کردیم، باید برای رفاه و توسعه اقتصادی دو ملت نیز همپیمان شویم.
قالیباف افزود: ما با مقاومت، با ایستادگی ملت هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم، امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم، اکنون باید برای رفاه اقتصادی دو ملت، پیشرفت و توسعه دو کشور همقسم شویم.
وی بیان کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقای امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژههایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک میکند.
رئیس مجلس افزود: ما دوستان و برادران سختترین روزها بودهایم، در ناخوشیها با هم ایستادیم و در موفقیتها نیز کنار هم خواهیم بود و در یک کلام؛ قدرت ما در برادری ماست. «اخوتنا قدرتنا ان شاءالله. اخری تحبونها نصر من الله و فتح قریب و بشر المؤمنین»
همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی به همراه هیئت همراه، پس از حضور در آیین چهلمین روز از تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در مسجد امام حسن عسکری علیهالسلام در شهر کربلای معلی، به حرم حضرت سیدالشهدا علیهالسلام مشرف شد و مضجع شریف امام حسین (ع) را زیارت کرد.

قالیباف، همچنین ضمن دیدار با شیخ مهدی کربلایی، نماینده آیتالله العظمی سیستانی در کربلا و اقامه نماز جماعت مغرب و عشا، دفتر یادبود عتبه حسینی را امضا کرد.

پس از زیارت حرم امام حسین علیهالسلام، جمع بسیاری از زائران با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «لبیک یا خمینی»، «لبیک یا خامنهای»، «دست علی به همراه تو» به ابراز احساسها پرداختند و رئیس مجلس شورای اسلامی را اینگونه بدرقه کردند.
انتهای پیام/ 121
