آزادگان، الگو‌های صبر، ایمان و مقاومت برای نسل‌های آینده هستند

مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر گفت: آزادگان، الگو‌های صبر، ایمان و مقاومت برای نسل‌های آینده هستند.
کد خبر: ۸۵۶۹۲۷
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۱ - 22August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، جلسه برنامه‌ریزی دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر امروز (شنبه) با حضور «قربانعلی ولی‌زاده» فرماندار شهرستان بابلسر، و جمعی از یادگاران هشت سال دفاع مقدس و اعضای این دفتر، همزمان با نهم ربیع‌الاول، سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) در دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت شهرستان مستقر در فرمانداری برگزار شد.

آزادگان، الگو‌های صبر، ایمان و مقاومت برای نسل‌های آینده هستند

در این جلسه «سیدباقر طاهری» مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر، ضمن گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، از ایثار، صبر و استقامت آزادگان «قربانعلی جباری» و «علیرضا کریمیان» تجلیل کرد.

طاهری با اشاره به نقش ارزشمند آزادگان در تاریخ دفاع مقدس اظهار داشت: آزادی و امنیت امروز جامعه مرهون فداکاری انسان‌هایی همچون آزادگان سرافراز است؛ افرادی که سال‌ها سختی، شکنجه و دوری از خانواده را تحمل کردند، اما اجازه ندادند ایمان، اراده و عزت آنان به اسارت درآید.

مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر خاطرنشان کرد: تبیین خاطرات و رشادت‌های آزادگان و انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت به نسل‌های آینده، از مهم‌ترین وظایف مجموعه‌های فرهنگی و انقلابی است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار