توقیف ۷۳ دستگاه خودرو و ۱۰ دستگاه موتور سیکلت در عباس آباد
به گزارش دفاعپرس از مازندران، سرهنگ «نیما تقوی» فرمانده انتظامی شهرستان عباس آباد امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای اجرای طرح ارتقای انضباط ترافیکی، برخورد با هنجار شکنیهای رانندگی و مطالبات بحق شهروندان گرامی، ماموران پلیس راهور طی یک ماه گذشته اقدامات ویژهای را در سطح معابر شهری و مواصلاتی شهرستان به اجرا گذاشتند.

وی افزود: در نتیجه اجرای این طرحهای نظارتی و کنترل هوشمند ۷۳ دستگاه خودرو و ۱۰ دستگاه موتور سیکلت که دارای تخلفات حادثه ساز (از جمله سرعت و سبقت غیر مجاز، حرکات نمایشی)، نداشتن مدارک مثبته، ایجاد آلودگی صوتی و اخلال در نظم عمومی بودند، توقیف و روانه پارکینگ شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان عباس آباد با تاکید بر اینکه این طرحها بل قاطعیت و به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد، خاطرنشان کرد: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی ضامن سلامتی و امنیت شهروندان است و پلیس اجازه ندهد عدهای معدود با تخلفات خود، آرامش و امنیت جانی مردم را به مخاطره بیاندازند.
انتهای پیام/
